"Kāpēc uz stundām ej bez mammas?" Smiltenes tehnikuma direktors izsmej smagi piekautu 1. kursa studentu (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdienas, 14. aprīļa, vakarā Smiltenes tehnikuma teritorijā smagi piekauts, kāds 1. kursa audzēknis. Puiša radiniekus izbrīnījusi tehnikuma un kopmītņu vadības attieksme par notikušo, vēsta TV3 raidījums "BezTabu". 

Cietušā puiša aizbildne ir izbrīnīta par skolas attieksmi un rīcību, risinot nepieņemamo konfliktu.

Cietušā skolnieka aizbildne un reizē arī māsa Jolanta atklāj, ka Mareks ceļā uz dienesta viesnīcu klausījies mūziku un atskaņojis to uz pārnēsājamā skaļruņa. Tas neesot paticis viņa skolasbiedram, kurš aizrādīja par trokšņošanu. Mareks esot mūziku izslēdzis, taču pēc tam sekojusi fiziska izrēķināšanās. Puisis saņēmis vairākus sitienus pa seju un ķermeni.

Mareks pēc notikušā guvis ne tikai deguna kaula lūzumu, bet arī smadzeņu satricinājumu.

Jolantu pārsteidz tas, ka viņa netika informēta par brāļa piekaušanu, arī policija un mediķi netika izsaukti.

Nākamajā dienā Mareks dodas pie ārsta, kur apstiprina gūto traumu.

Pēc Valsts svētku brīvdienām skolnieks atgriežas mācību iestādē, kur viņu izsauc pie direktora rakstīt paskaidrojumu. Mareks gan atsakās to darīt bez aizbildņa klātbūtnes.

Ar skolas direktora attieksmi nav apmierināta Mareka aizbildne. Viņa vēloties saprast, kāpēc direktors šādi rīkojas un dodas uz skolu.

Skolas direktors pēc diskusijas gan piebilst, ka jaunieši ir jaunieši un konflikti pie dienesta viesnīcas ik pa laikam tomēr notiek. Kā skaidro skolas direktors, 4. kursa audzēknis savu vainu notikušajā atzīst. Jaunietis no skolas saņem arī piezīmi.

Notikušā apstākļus turpina izmeklēt valsts policija. Kautiņš ir fiksēts novērošanas kamerās, kas atvieglos likumsargu darbu. 

Noskaties sižetu!

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu