"Es baidījos, ka viņš mani nogalinās." Īrijā tiesā Latvijas pilsoni par sava dzīvesbiedra noslepkavošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Šonedēļ Īrijas Centrālajā krimināltiesā turpinās prāva pret Latvijas pilsoni Ingu Ozoliņu, kas ir apsūdzēta par sava partnera Audriusa Pukas slepkavību, Īrijas pilsētā Roskri. Slepkavība notika vairāk nekā pirms diviem gadiem, vēsta " The Irish Time"

Pirmdien, 13. maijā, tiesā tika iesniegti izmeklēšanas laikā savāktie lietiskie pierādījumi – dzeltens T-krekls, zaļš halāts, divi palagi un spilvendrāna, kas bija nosmērēti ar asinīm un tika atrasti slepkavības lietā.

Inspektors norāda, ka mirušais Audrius Pukas atrasts sadurts dzīvokļa guļamistabā.

Aizdomās turētā Inga Ozoliņa ir aizturēta par slepkavības izdarīšanu, taču viņa savu vainu neatzīst.

Otrdien tiesa apskatīja videoierakstu ar Ingas nopratināšu, kurā viņa izteikusies, ka dzīve ar vīrieti esot kā "elle".

Gardas inspektors apliecināja, ka pēc incidenta viņa pati ieradusies iecirknī un paziņojusi par notikušo.

Aizdomās turētā sieviete stāsta, ka notikuma dienā viņa bija sastrīdējusies ar Audriusu par to, ka viņš ar saviem draugiem dzīvoklī lietojis alkoholu. Vīrietis uz pārmetumiem par alkohola lietošanu dzīvoklī sadusmojās un sagrāba viņu aiz matiem. Pēc tam nogrūda uz grīdas un sāka viņu sist un spārdīt. Sieviete aizstāvoties paķērusi nazi.

"Es neredzēju, ko paņemu, jo viņš mani turēja aiz matiem ar seju uz leju. Tad viņš ieraudzīja, ka es turu rokā nazi, sagrāba mani aiz rokas un sāka to griezt… Viņš kļuva ļoti agresīvs. Tad atkāpās, palaida mani vaļā un nokāpa lejā. Es biju ļoti pārsteigta, jo parasti, kad viņš kļuva vardarbīgs, viņš gāja līdz galam."

Ingai tika jautāts, kā tieši vīrietis viņu ir sitis. Sieviete atbildēja:" Es neatceros. Es tik ļoti baidījos par savu drošību. Es baidījos, ka viņš mani nogalinās."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu