Seksologs stāsta: kā pareizi skūpstīties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

"Lai cik tas neliktos jocīgi, vairākums no mums neprot skūpstīties," norāda seksuālo attiecību eksperts, vairāku grāmatu autors un seksa tehniku treneris Alekss Mejs.

"Tas attiecas kā uz vīriešiem, tā arī uz sievietēm. Vērojot savu lekciju auditoriju, saprotu, ka tieši šī ir viena no aktuālajām tēmām, par ko grib dzirdēt abi dzimumi," par problēmu runā seksa tehniku treneris Alekss Mejs.

"Protams, tas neaptver visu skūpstīšanās mākslu, bet zinot šos - jūs jau manāmi uzlabosiet savu skūpstīšanās tehniku," uzsver seksologs.

Kā pareizi skūpstīties? 

1. Atbrīvotas lūpas 

"Lūpām ir jākļūst ļoti atbrīvotām. Tādām, it kā jums zobārsts būtu injicējis anestēziju lūpās, jūs tās pārstājat just un jums ir grūtības artikulēt. Kāpēc tas ir ļoti svarīgi? Pirmkārt, tas ir daudzkārt patīkamāk gan tev pašam, gan partnerim vai partnerei. Kolīdz sakniebjat lūpas, jūs sev zogat lielu daļu patīkamu sajūtu."

Fiziski jūs bloķējat savus nerva galiņus. 

2. Siekalas...

"Tas ir delikāts jautājums, tomēr ir ļoti svarīgs. Visvieglāk to izskaidrot ar konkrētu piemēru.

Iedomājies, ka atrodies virs savas otrās pusītes un jūs kaislīgi skūpstieties. Pēc gravitācijas likumiem tavas siekalas gar mēles malām vienā brīdī sāks tecēt straujāk. Franču skūpsta laikā tas otram cilvēkam nav īpaši patīkami.

Jā, daudzi to kautrējas pateikt, bet tas tā ir. Skūpstoties, stāvot kājās, šis delikātais moments nenotiks. Vai tāpēc nevajag skūpstīties iepriekš pieminētā pozā? Nē, protams, nē. Vienkārši šis mirklis ir jāpārvalda.

Respektīvi, kad sajūti savas siekalas, atgāzieties uz pāris sekundēm nedaudz atpakaļ un norij tās."

Foto: depositphotos.com

3. Uzmanīgi!

"Nemeties skūpstā kā karā - vicinot savu mēli kā zobenu vai beisbola nūju. Partneru mēļu karš ir viena no lielākajām skūpstu kļūdām."

Franču skūpsts ir patiesībā ļoti maiga un delikāta lieta, par ko mēs bieži aizmirstam. Skūpstam ir jāsākas ļoti, ļoti maigam un jāatīstas aizvien kaislīgākam."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu