Skulmei ar Kiviču izdevies pārdot abu kopīgi radīto gleznu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Mūziķis Andris Kivičs ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi šobrīd ir apmetušies Tenerifē. Skulmes viena no visu laiku lielākajām kaislībām ir bijusi gleznošana, tajā iesaistoties arī Kivičam - kā izrādās, ir parādījies pircējs abu mākslas darbam.

Pirms kāda laika televīzijas ekrānos bija vērojams šovs "Kivičs. Pavisam privāti", kurā varēja sekot līdzi mūziķa un viņa mīļotās gaitām. Vienā no sērijām Kivičš kopā ar Skulmi kopīgi radīja gleznu, ko tagad ir izdevies pārdot.

Lai gan gleznas cenu Kivičs nav minējis, to ir nopircis kāds kungs, kurš to uzdāvinājis savai sievai vārda dienā. Gleznai ir dots nosaukums "Kaķis". 

"Urā, mūsu seriālā mūsu ar Lieni kopīgi tapusī glezna ar nosaukumu "Kaķis" (jo galerijā ir redzams, ka sākumā tas tiešām bija kaķis) ir atradusi pircēju," dižojās Kivičs.

Urā, mūsu seriālā mūsu ar Lieni kopīgi tapusī glezna ar nosaukumu "Kaķis", (jo galerijā ir redzams, ka sākumā tas tiešām...

Posted by Andris Kivics on Pirmdiena, 2019. gada 20. May

Tiesa, komentāri pie publiskotajām fotogrāfijām nav visai pozitīvi - vairāki cilvēki norādīja uz faktu, ka gleznā kaķi saskatīt ir gandrīz neiespējami. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu