Arkādijas parkā atklās skriešanas akciju "Izskrien Rīgu"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: www.izskrienrigu.lv

Šovakar plkst.18 Arkādijas parkā tiks atklāta piektā sezona skriešanas akcijai "Izskrien Rīgu", aģentūru LETA informēja pasākumu organizatoru pārstāve Sabīne Leingarde.

Šogad skrējieni norisināsies astoņās dažādās Rīgas vietās un to laikā ikvienam interesentam būs iespēja ceturtdienu vakaros pulcēties dažādos Rīgas pilsētas parkos, lai piedalītos dažādās skriešanas aktivitātēs.

Skrējieni notiks 6.jūnijā Biķernieku mežā, 20.jūnijā - Viesturdārzā, 11.jūlijā - Maskavas dārzā, 25.jūlijā - Mežaparkā, 8.augustā - Māras dīķa apkārtnē, 15.augustā - Lucavsalā un 29.augustā - Dzegužkalnā.

Pasākuma dalībniekiem tiek piedāvātas piecu un 10 kilometru distances un veselības distance. Tāpat arī bērni varēs startēt 500 metru bērnu skrējienā.

Bērniem un veselības distances skrējējiem dalība skrējienos būs bez maksas, taču skrējienam jāpiesakās līdz sacensību dienas plkst.15.

"Savukārt, jauniešiem un pieaugušajiem šī dalības maksa būs simboliska, jo samaksājot par vienu posmu - pārējie būs bez maksas," norāda Leingarde.

Ņemot vērā lielo interesi bērnu distancē, šogad bērnu starti tiks dalīti. Meitenes un zēni, kas dzimuši 2012.gadā un vēlāk, skries atsevišķi, bet bērni, kas dzimuši no 2011.-2007.gadam - atsevišķi.

Reģistrēšanās sacensībām var vietnē "www.izskrienrigu.lv."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu