Nepabeigtā ēkā spēlē perkusijas un smēķē marihuānu. Policisti Grīziņkalnā aiztur vairākas personas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien, 24. maijā, Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma informāciju par kādu cilvēku grupu, kuras pie kādas nepabeigtas ēkas Grīziņkalnā spēlējuši perkusijas. Apstākļu pārbaudīšanai uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā autopatruļa, vēsta RPP "Facebook" lapā pieejamā informācija. 

Likumsargi, apsekojot norādīto īpašumu, likumsargi pamanīja trīs vīriešus un vienu sievieti. Pie viena no vīriešiem atradās vairāki perkusiju instrumenti. Savukārt pārējās personas sēdēja uz paklāja, kurš noklāts uz zemes.

Netālu kompānijai atradās atvērti alkohola iepakojumi. Likumsargi izjautāja personas, vai kādam no viņiem pieder šī ēka, pēc kā saņēmta noraidoša atbilde.

Personas skaidroja, ka regulāri iekļūstot privātīpašumā un viņuprāt nevienam ar šādu rīcību netraucējot.

Sarunas laikā uz paklāja pamanīta atvērta soma, kurā bija redzama stikla burka ar diviem augu maisījuma iepakojumiem.

Kārtības sargi, atverot burku, sajuta marihuānai raksturīgu smaku. Jautājot, kam soma pieder, personas apgalvoja, ka kādam viņu draugam, kas devies pavadīt savu draudzeni uz mājām.

Personas, uzzinot, ka tiks nogādātas Valsts policijā, atzinās, ka trīs no viņiem izsmēķējuši vienu marihuānas cigareti.

Aizdomās par narkotisku lietošanu aizturētas trīs personas – divi 1981. gadā dzimuši vīrieši un 1997. gadā dzimusi sieviete. Pēc Valsts policijas lūguma aizturētie nogādāti Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā ekspertīžu veikšanai, bet pēc tam nodoti Valsts policijas darbiniekiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu