Video: Zolitūdē autovadītājs "ielido" kokā un aizbēg no notikuma vietas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lita Krone/LETA

Svētdien, 26. maijā, Zolitūdē kāds autovadītājs, zaudējot kontroli pār spēkratu, "ielidojis" kokā. Pēc notikušā šoferis no notikuma vietas aizbēdzis, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Šoferis braucis pa Apūzes ielu, virzienā uz Priedaines ielu. Autovadītājs, visticamāk, pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu, mainījis ceļa joslas un līkumā, netālu no kāda tirdzniecības centra, zaudējis kontroli pār auto un uztriecies apmalei. Vēl daži metri pa zālienu, un spēkrats burtiski ielidojis milzu kokā.

Atskanējis pamatīgs blīkšķis, avarējušais auto sācis kūpēt.

Dažu metru attālumā aiz koka stāvējusi kāda pārdēvēja Ludmila, kura pie letes tirgojusi augļus un dārzeņus.

"Ieraudzīju kaut kādus putekļus. Viņš pilnā ātrumā tajā kokā, nebremzējot. Tur pieskrēja klāt kaut kādi puiši. Taisīja durvis vaļā. Viņš izkāpa ārā. Stāvēja, runāja pa telefonu. It kā skaidrā, no šejienes nevar redzēt," stāsta notikušā aculieciniece.

Garāmgājēji izsaukuši mediķus un policiju, bet, acīmredzot, pats šoferis ar likumsargiem tikties nav vēlējies. Kad adresē ieradušies operatīvie dienesti, vainīgais pazudis.

No notikuma vietas aizbēgušo šoferi pašlaik meklē policisti.

Par nodarījumu pret pārkāpēju ir ierosināta lieta. Ņemot vērā, ka likumsargiem ir zināms spēkrata valsts reģistrācijas numurs, tā īpašnieka meklēšana nesagādās lielas pūles.

Noskaties sižetu!

Policisti lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus un ziņot pa tālruni - 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu