"Sarkanā kleita izglābj dzīvību!" Vilciena vadītājs pēdējā brīdi pamana uz sliedēm guļošu sievieti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzelzceļa sliedes. Ilustratīvs attēls.
Dzelzceļa sliedes. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 25. maijā, Koknesē uz sliedēm nogūlusies kāda sieviete, kura centusies izdarīt pašnāvību. Pasažieru vilciena Rīga - Daugavpils vadītājs paspējis apstāties aptuveni metru pirms sievietes ķermeņa, vēsta raidījums "Degpunktā".

Aculiecinieks Toms bija turpat netālu, kad risinājās satraucošie notikumi. Viņš stāsta, ka ko tādu dzīvē nav nācies redzēt.

"Strādāju pie mājas un dzirdēju vilciena troksni. Kaut kā nepierasti bija, ka tas tik ilgi taurēja. Izgāju paskatīties, kas notiek, un redzēju sievieti uz sliedēm. Nobijos, ka viņa notriekta, bet piegāju tuvāk un sapratu, ka viņa nav notriekta, vienkārši guļ uz sliedēm," par notikušā stāsta Toms.

Pasažieru vilciens Rīga - Daugavpils strauji tuvojās, līdz paspēja apstāties aptuveni metru pirms gulošās sievietes ķermeņa.

Apkārtējie izsauca operatīvos dienestus un skriešus metās pie pašnāvnieces.

Viena no frāzēm, ko sieviete izteica apkārtējiem pēc tam, kad tika pamodināta, liecina, ka viņa patiešām nav pakritusi vai netīšām aizmigusi bīstamajā vietā, bet gan vietu, kur apgulties, izvēlējusies mērķtiecīgi.

"Pasažieru vilciena" pārstāvji uzsver, ka incidents noticis posmā, kur vilciena mašīnists jau bija uzsācis bremzēšanu, - tikai tāpēc vadītājam izdevās apstāties, pirms notika traģēdija.

Sievieti nogādāja ārstniecības iestādē bez neviena ievainojuma.

Uzņēmuma pārstāvji aicina cilvēkus būt vērīgus un šādus gadījumus neignorēt.

Noskaties sižetu!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu