Krievijā populārā "Black Star" mūziķe Sokolova drīz beigs studijas Latvijā. Daiļava bieži sastopama Rīgā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas pilsone un Krievijā plaši pazīstamā repera Timati favorīte, mūziķe Dana Sokolova, kura ir parakstījusi līgumu ar mūzikas izdevējkompāniju “Black Star Inc.”, sociālajos tīklos pastāstījusi, ka pavisam drīz beigs studijas Latvijā. 

Kā izrādās, Sokolova jau četrus gadus studē Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā (ISMA). 

"Četri kursi jau aiz muguras. Jūnija beigās jau izlaidums!" pie foto, kurā pozē uz augstskolas ģerboņa fona, vēstīja mūziķe.

Ar tik slavenu absolventi savos sociālajos tīklos palepojās arī augstskola: "Šodien ISMA apciemojusi vidusskolas "Premjers" absolvente un ISMA studiju programmas "Uzņēmējdarbības vadība" 4. kursa studente. Jauna un talantīga dziedātāja ir Krievijas zīmola "Black Star" māksliniece. Dana Sokolova ir TV kanāla "CTC" ("STS") projekta "Молодая кровь" ("Jaunās asinis") fināliste. Dziedātāja izlaidusi daudzus veiksmīgus singlus - "Стрела" ("Bulta"), "Мыслепад" ("Pārāk daudz domu") un "Indigo". Mēs novēlam Danai vēl lielāku iedvesmu un jaunus radošus sasniegumus!"

Acīmredzot studijas Latvijā likušas mūziķei bieži pavadīt laiku Latvijā - Sokolovas sociālajos tīklos regulāri parādās foto, kā viņa pavada laiku Rīgā. Mūziķe jau paspējusi pajokot par Latvijas vēsajiem laikapstākļiem, kā arī atklāt, ka gandrīz visi viņas ceļi vedot uz Rīgu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu