Rīgas "Dinamo" pagarina līgumu ar pieredzējušo Miķeli Rēdlihu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miķelis Rēdlihs
Miķelis Rēdlihs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" pagarinājis līgumu ar pieredzējušo latviešu uzbrucēju Miķeli Rēdlihu.

Nākamā 34 gadus vecajam Rēdliham būs jau desmitā sezona Rīgas "Dinamo" rindās.

Aizvadītajā sezonā uzbrucējs 57 mačos izcēlās ar septiņiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt kopumā KHL čempionātā viņš 620 spēlēs guvis 124 vārtus un veicis 172 rezultatīvas piespēles.

Bez Rīgas "Dinamo" latvietis KHL pārstāvējis arī Jaroslavļas "Lokomotiv".

Rēdlihs Latvijas izlases sastāvā piedalījies 12 pasaules čempionātos, bet šogad ģimenes apstākļu dēļ komandai nepievienojās. Tāpat viņš startējis olimpiskajās spēlēs Turīnā, Vankūverā un Sočos.

Šajā pavasarī Rīgas "Dinamo" papildinājusies jau ar trim zviedriem - Vācijas augstākās līgas (DEL) labāko vārtu guvēju Jākobu Berjlundu, uzbrucēju Dāvidu Ulstremu un aizsargu Kristoferu Berjlundu. Komandai pievienojies arī amerikāņu aizsargs Bens Māršals, kā arī noslēgts līgums ar jauno latviešu aizsargu Eduardu Jansonu. Tāpat šonedēļ klubs paziņoja par līgumu pagarināšanu ar aizsargiem Kristapu Sotnieku, Sergeju Gimajevu un Uvi Balinski.

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu