"Dzīvnieki pie manis vienmēr nonāk nejauši!" Laimas Vaikules suņu stāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET/Instagram

Slavenajai dziedātājai Laimai Vaikulei ir divi franču buldogi - Bučs un Emija. Sarunā ar portālu "TVNET" māksliniece atzīst, ka dzīvnieki pie viņas vienmēr nonāk nejauši.

29. maijā leģendārā Latvijas estrādes dziedātāja Laima Vaikule savās mājās Jūrmalā pulcēja Latvijā iemīļotus mūziķus, kā arī mediju pārstāvjus, sniedzot ieskatu savā gaidāmajā vasaras festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala".

» Ciemos pie Laimas Vaikules! Apskati mūziķes iespaidīgo Jūrmalas rezidenci

Intervijā ar portālu "TVNET" Vaikule piemin savus mīluļus - franču buldogus: "Kaut kā dzīvnieki pie manis nonāk nejauši - tāpat arī šie divi mājas mīluļi. Es viņus ieraudzīju un iemīlēju, turklāt iemīlēju arī visu šo šķirni. Tagad man jau ir divi franču buldogi."

"Es viņus izvēlējos, jo man teica, ka tā ir ļoti slimīga šķirne," atklāj māksliniece.

"Nodomāju - ja jau slimo, tad lai slimo pie manis! Es viņus ārstēšu un kopšu."

Uz jautājumu, vai, viņasprāt, teiciens "kāds suns, tāds saimnieks" ir patiess, Vaikule atbild: "Varbūt nedaudz raksturs ir līdzīgs, bet kopumā nē - man liekas, ka tas ir tikai tāds teiciens."

Kā zināms, Laima Vaikule ļoti mīl dzīvniekus, taču nevis tos ēst, bet gan tiem palīdzēt. Viņa jo īpaši dievina suņus, pārdzīvo par roņiem un kopumā ir piemērs nebeidzamai empātijai pret dabu un dzīvnieku pasauli.

Vai arī tu vēlies palīdzēt nelaimē nonākušajiem? Ziedo un iesaisties labdarības akcijās!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu