Vai Zeltiņas bijušais uzsācis attiecības ar turīgu krievu daiļavu? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Brēmanis
Rūdolfs Brēmanis Foto: Lita Krone/LETA

Aktrises Agneses Zeltiņas bijušais draugs Rūdolfs Brēmanis, kurš nule apsūdzēts par valsts budžeta līdzekļu izkrāpšanu un piesavināšanos vairāk nekā 100 tūkstošu eiro apmērā, iespējams, satuvinājies ar kādu turīgu Krievijas sabiedrības dāmu. 

Aprīļa beigās Brēmanis apmeklēja ukraiņu dziedātājas Svetlanas Lobodas koncertu "Arēnā Rīga" kādas izteiksmīgas blondīnes pavadībā. Arī maijā šī daiļava bija pie sāniem Brēmanim, apmeklējot grupas "Ļeņingrad" koncertu Rīgā. 

Kā vēsta izdevums "Privātā Dzīve", efektīgā dāma ir Marija Konte - TV raidījumu vadītāja, psihoterapeite un vairāku grāmatu autore. 

Tāpat izdevumam izdevies noskaidrot, ka viņa dzīvo slavenajā Maskavas turīgo ļaužu rajonā Rubļovkā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«LENINGRAD» ❤️❤️❤️

A post shared by MaSHaConte (@mashaconte) on

Uz "Privātās Dzīves" jautājumu, vai Brēmani vieno romantiskas attiecības ar turīgo daiļavu, viņš atbildēja izvairīgi, sakot, ka vīrietim sava privātā dzīve nav jākomentē.

Atgādinām, ka iepriekš Brēmanis bija kopā ar aktrisi un rotu darinātāju Agnesi Zeltiņu. Bijušais diplomāts pērn nokļuva dzeltenās preses redzeslokā, jo viņš izteicis nepiedienīgus piedāvājumus modes dizainerei Kristīnei Deimonei - efektīgā rudmate publiskoja ekrānuzņēmumu ar abu saraksti, kurā no Brēmaņa izskan šādas frāzes: "Nolēmu pateikt ko domāju! Gribu izmīlēt tevi! Izdomājam, kas būtu nepieciešams tev no manas puses, lai tas varētu tikt apsvērts notikt.. (..) Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!"

Jau vēstīts, ka prokuratūra maija vidū tiesai nosūtījusi krimināllietu apsūdzībā par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, kā arī krāpšanu un piesavināšanos lielā apmērā, par ko tiek apsūdzēta Latvijas vēstniecības Apvienotajos Arābu Emirātos amatpersona.

Brēmanis, būdams valsts amatpersona ar tiesībām rīkoties ar finanšu līdzekļiem vēstniecības bankas kontā un kā Ārlietu ministrijas darbinieks laika posmā no 2013. līdz 2016.gadam, kopsummā izkrāpa un piesavinājās Latvijai piederošus finanšu līdzekļus vairāk nekā 102 721 eiro apmērā, uzskata prokuratūra.

Savas noziedzīgās darbības viņš veica, ļaunprātīgi izmantojot dienesta stāvokli, rīkojoties pretēji tā uzdevumiem un interesēm.

Lieta nodota izskatīšanai Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesai. Plašākus apsūdzības apstākļus prokuratūra patlaban nekomentē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu