Kiviču politikā iesaistījis naudas izkrāpšanā apsūdzētais Brēmanis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs savā grāmatā "It kā Tu kaut ko zinātu" izklāstījis, kā nolēmis iesaistīties politikā un kas bijuši tie cilvēki, kuri viņu uzrunājuši. 

Kā grāmata atklāj Kivičs, viņu uzrunāja bijušais diplomāts, par Latvijai piederošu 102 721 eiro izkrāpšanu un piesavināšanos apsūdzētais Rūdolfs Brēmanis, kurš dzeltenās preses redzeslokā nonāca laikā, kad bija attiecībās ar aktrisi Agnesi Zeltiņu un modes dizainerei Kristīnei Deimonei privātās sarakstēs izteica nepiedienīgus piedāvājumus. 

"Es jutu, ka manā dzīvē jābūt jaunam pavērsienam - kaut kam, kas vēl nav darīts, kas nav ne sports, ne mūzika, ne TV. Un te pēkšņi - vēstule feisbukā no Rūdolfa Brēmaņa, [Apvienoto Arābu] Emirātu bijušā vēstnieka, sak, Andri, ir piedāvājums, tev būs interesanti. Atmiņā atausa 2015. gada Rūdolfa uzaicinājums braukt uz Emirātiem, laipnā attieksme, brīnišķīgi pavadītais laiks, tāpēc atsaucos uzreiz," grāmatā raksta Kivičs.

""Tu būsi Saeimā," Rūdolfs uzreiz ķērās vērsim pie ragiem. "Kaimiņa partija, "KPV"," sarunu atminas Kivičs.

Brēmanis, kurš, kā grāmatā teikts, "palīdzējis no ārpuses", esot solījis Kivičam sesto numuru Rīgas sarakstā un izmantojis psiholoģiskus paņēmienus, lai pierunātu skandalozo mūziķi stāties politikā: "Uzburam iedvesmojošu nākotnes ainu, tad seko nedaudz glaimu, tad nedaudz piešaujam klāt vainas sajūtu, pieminam bērnus, un principā vajadzētu nostrādāt."

"Intuīcija teica, ka nevajag, bet ne jau es esmu kaut kāds mīkstais, kurš klausās visādās intuīcijās. Vēl atceros Rūdolfa iedvesmojošo "galvenais, nemīz" un biju izlēmis," tā savu lēmumu stāties politikā atminas Kivičs.

Atgādinām, ka Kivičs 13. Saeimas vēlēšanās startēja partijā "KPV LV", kur kļuva par vissvītrotāko kandidātu (no "KPV LV" sarakstiem svītrots ap 4000 reižu, bet saņēma gandrīz 6000 plusu), līdz ar to neiekļūstot Saeimā.

Kivičs šogad nolēma izstāties no partijas, bet saglabā tā saukto mīksto mandātu. 

Pašreiz mūziķis kopā ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi uzturas Spānijā. Pāris sola Latvijā atgriezties jūlija izskaņā. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu