Einars Repše atklāti par sievas cīņu ar vēzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Einars Repše
Einars Repše Foto: Edijs Pālens/LETA

Pērnā gada rudenī ekspremjera Einara Repšes sieva Rūta Raginska-Repše saviem draugiem atklāja, ka ārstējas no vēža. Tagad Repše izdevumam "Vakara Ziņas" atklāja, kā norit sievas atveseļošanās.

"Pašlaik ir ļoti labi. Sieviņa arī pati neslēpj nedz savu diagnozi, nedz ārstēšanos. Taisni otrādi – cenšas citus iedvesmot. Un saka, ka galvenais ir nenokārt degunu.

Viņas šībrīža terapijas posms ir noslēdzies. Rūta ir izgājusi šobrīd visu ieteicamo terapiju un jūtas ļoti labi. Atliek tikai gaidīt, lūgt Dievu un cerēt, ka ar to tā lieta arī būs beigusies.

Pirmajā brīdī, kad uzzinājām diagnozi, bija milzīgs šoks. Bet Rūta ar to lieliski tika galā un patiešām varonīgi pārcieta arī visu nepieciešamo terapiju, kas nebija viegla. Bet tā ir izturēta un izieta. Un Rūta ir ļoti pateicīga Latvijas Onkoloģijas centra ārstiem. Viņa satikās ar burvīgiem ārstiem, kuriem ir laipna un zinoša attieksme," intervijā pastāstīja Repše. 

Einars Repše jau vairāku gadu garumā ir atbalstījis vēža slimniekus, īpaši aicinot pievērst uzmanību onkoloģiskajām slimībām, kas saistītas ar ādu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu