"Puika karājas pie logu tīrītājiem!" Aculieciniece Rīgā piefiksē pārgalvīgu jaunieti pie braucoša tramvaja (1)

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā kāda aculieciniece ceturtdien, 6. jūnijā, ar sava telefonu fiksējusi zēna izklaidi, kas apdraudējusi viņa dzīvību. Puika bija pieķēries pie braucoša tramvaja logu tīrītāja un mēroja ceļu no vienas pieturas, līdz otrai, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Aculiecinieka video:

"Braucām, un es pēkšņi pa logu ieraugu to skatu, ka tas puika vienkārši karājas pie logu tīrītāja. Tramvajs nebrauca pavisam lēni. Es vīram saku, ka vajag to tramvaju apstādināt," viņa atstāsta redzēto.

Neilgi pēc tam, kad Linda ar savu vīru ieraudzīja pārgalvīgo jaunieti, sabiedriskais transports apstājās pie luksofora sarkanās gaismas un puikam radās iespēja nolēkt uz sliedēm:

"Viņš pamanīja to kā mēs filmējam, nolēca nost, un ar kaut kādiem draugiem aizskrēja."

Linda savā ģimenē audzinot divus skolas vecuma puikas, un skaidro, ka, izjūtot atbildības sajūtu, viņa kopā ar savu vīru devās pakaļ bēgošajiem zēniem, lai nedaudz aprunātos: "Es saku, apstājieties, parunāsim, iebraucām tā kā nolikt mašīnu, un, līdz ko es izkāpu ārā, viņi aizskrēja."

Nevienam no apkārtējiem, ieskaitot tramvaja vadītāju, neizdevās zēnus notvert vai par notikušo ziņot policijai.

"Rīgas satiksmes" pārstāvji skaidro, ka šī maršruta tramvajs nav aprīkots ar video novērošanas kamerām aizmugurē un tas apgrūtina iespēju novērst bīstamās darbības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu