Doties uz pludmali nu būs krietni vieglāk - stājas spēkā vilcienu kustības vasaras sezonas saraksts (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere / LETA

No svētdienas, 9.jūnija, stājas spēkā jaunais vilcienu kustības saraksts, kurā kurā iekļauti papildvilcieni Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāve Agnese Līcīte.

PV pārstāve informēja, ka vasaras sezonā vilcienu kustības sarakstā iekļauti papildvilcieni Jūrmalas un Saulkrastu virzienos.

Jāņem vērā, ka visās piecās "Pasažieru vilciens" līnijās atsevišķiem reisiem ir mainīti vilcienu atiešanas un pienākšanas laiki.

Tostarp izmaiņas gaidāmas Madonas virziena vilcienu kursēšanas grafikā. Turpmāk no Madonas uz Rīgu varēs doties sestdienas rītā plkst. 7.13 un svētdienas pēcpusdienā plkst. 16.44, bet no Rīgas uz Madonu vilcieni kursēs piektdienās plkst. 18.20 un svētdienās plkst. 13.30.

Foto: Rīdzinieki un galvaspilsētas viesi glābjas no karstuma Ķīpsalas pludmalē

Savukārt vilciens, kas līdz šim katru dienu plkst. 18.51 devās no Rīgas uz Pļaviņām, turpmāk kursēs līdz Krustpilij, kur tas pienāks plkst. 20.50.

Vienlaikus no 8. jūnija tiks atcelts brīvdienās norīkotais vilciens maršrutā Rīga-Krustpils ar atiešanas laiku plkst. 8.21.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu