RETRO FM dāvina Līgo svinēšanas komplektu lustīgiem svētkiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Gluži kā katru gadu, jūnija vidū sākam plānot labākās Līgo svinību vietas, domāt par to, kā lustēsimies, ko ģērbsim un ko darīsim lietus gadījumā, bet to, ko liksim uz galda, visbiežāk atstājam uz pēdējo brīdi. Šogad, lai nebojātu svētku sajūtu, stāvot garajās lielveikalu rindās, RETRO FM aicina piedalīties Līgo tautasdziesmu konkursā un aizmirst par galvassāpēm, ciemiņus gaidot!

Ik darba dienu, no 10. līdz 21. jūnijam, lai laimētu Līgo svētku grozu, Tev ir jāzvana uz ēteru, jānodzied Līgo dziesma, kuru radio programmas vadītāji izraudzīsies tieši Tev! Nav nozīmes Tavai ritma izjūtai, galvenais - pieturēties pie teksta! Atceries - katru dienu, viens dāvanu komplekts. Ja esi sazvanījis ēteru un pareizi nodziedājis Līgo dziesmu – Līgo komplekts Tavs! Ja rīta programmā nav uzvarētāju, spēle tiek pārcelta uz dienas ēteru. Ja šeit klausītājam nav veicies, tad, iespējams, kādam veiksies vakarā.

Varam pačukstēt priekšā, ka Līgo dziesmas radio ēterā sāks skanēt jau no 8. jūnija, tāpēc, klausies RETRO FM, iegaumē skanošās Līgo dziesmas, un jau 10. jūnijā izmēģini veiksmi un dziedātāja talantu, zvanot uz radio ēteru!

Lai drosme un motivācija nebūtu tālu jāmeklē, atklāsim to, ko RETRO FM ir sarūpējis tavam svētku galdam!

Par tukšu vēderu svētkos noteikti vari aizmirst, jo būs sātīgas cepamdesas no Gaļas nams Ādaži, cepamgaļa un uzkodas no NOO cepeškungs, ARCHEE kraukšķīgo sieru izlase, mīkstie sieri no piena pārstrādes uzņēmuma Elpa, svaigi dārzeņi un zaļumi no Imantas tirgus (Imanta Retail park) un produkcija no Dimdiņiem, tam visam papildus - garšvielu maisījums no Vegeta un Lorenz Saltletts kliņģerīši. Protams, uz kārā zoba jāliek arī kas salds, tāpēc Haribo un medus kūka Marļenka parūpēsies par saldiem kārumiem, kā arī tiksi pie Oshee Muesli batoniņiem.

Lai pēc garda mielasta Tevi nemāktu slāpes, dāvanu komplektā atradīsi tēju Krasnodarskij chaj_VEKA, Valmiermuižas zelteri "Gardu muti", limonādi “Ljubimij aromat”, ābolu - ķiršu sulu no Galacia, mineralūdeni Essentuky un lielākajiem lustētājiem - atspirdzinājums no Latgales alus un alus nams Brālis.

Bet visi pārsteigumi ar to nebeidzas, jo dāvanu komplektā atradīsi arī saimniecībā noderīgas lietas, kas pēc vai arī svētku laikā var ļoti noderēt! Par to rūpēsies uzņēmums Baltā Bura, dāvinot Tev President Sensitive un WOOM TOTAL zobu pastas, OUT līdzekli odu un ērču atbaidīšanai, Carex Aloe Vera antibakteriālo želeju rokām, Luksja Creamy Linu&Rīsu piena šķidrās ziepes, kā arī Nostalgia Verbena Tree ziepes.

Un tas viss, tavai ērtībai, iesaiņots audumā somā no Ervitex! RETRO FM parūpējies par varenu vasaras saulgriežu dāvanu radio klausītājiem! Aicinām klausīties Līgo dziesmas, zvanīt uz radio ēteru no 10. jūnija un piedalīties konkursā!

21. jūnijā, starp visiem dāvanu komplektu laimētājiem tiks noteikts viens veiksminieks, kurš savā īpašumā saņems Tandir universālo krāsni no tandir.lv!

Līīgooo - Līīgoo un sadziedamies RETRO FM no 10. līdz 21. jūnijam!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu