Aminata pozē puskaila un publisko vaļsirdīgu atzīšanos (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aminata
Aminata Foto: скриншот видео

Daiļā un talantīgā pašmāju dziedātāja Aminata Savadogo (26) sociālajos tīklos dalījusies ar īpaši drosmīgu kadru un atklātu atzīšanos. 

“Šis ir stāsts par brīvību. Brīvību būt tādam, kāds esi, un brīvību pieņemt sevi. Pirms kāda laika es pieņēmu sevi tikai, kad uzvarēju. Es mīlēju savu ķermeni tikai tad, kas es biju savā vislabākajā formā. Man patika mani foto tikai tad, kad tie bija uzņemti no specifiska leņķa, lai mana seja izskatītos labi, bez meikapa, radot iespaidu par perfektu dzīvi “Instagram”... tāpēc dzīve mani pārmācīja. Viena neveiksme pēc otras... tas mani noveda pie pastāvīgas trauksmes un frustrācijas.

Es kļuvu par cilvēku, kuru nespēja mīlēt un respektēt mans līdzšinējais “es”.

Tad, kad man vairs nebija citu variantu, es guvu savu mācību. Es sapratu, ka esmu pelnījusi mīlestību un cieņu nevis savu panākumu vai izskata dēļ konkrētā fotogrāfijā, bet gan tāpēc, ka esmu es. Man nav vienmēr jāuzvar, lai es būtu mīlama. Man nav jādara visiem pa prātam. Es varu mīlēt sevi tāpat vien, pat, ja pieļauju kļūdas. Turpmāk es darīšu lietas nevis tāpēc, ka izdaru spiedienu uz sevi, nevis tāpēc, ka “Esmu bezjēdzīga, tāpēc man jākļūst vismaz par kaut ko ĀTRĀK”... es nodarbojos ar sportu, tāpēc, ka es to mīlu. Es dziedu tāpēc, ka es to mīlu. Es pavadu laiku vienatnē, jo es to mīlu. Es strādāju ar cilvēkiem, kas man patīk. Es daru to visu tāpēc, ka mīlu sevi un respektēju savas vajadzības un vēlmes. Es esmu pelnījusi būt laimīga. Es esmu pelnījusi mīlestību, tāpat kā tu,” paziņoja dziedātāja, kura 2015. gadā pārstāvēja mūsu valsti starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Komentāros pie šī ieraksta viņai atbalstu snieguši dziedātājs Markus Riva, duets “Dvīnes”, kā arī Dagmāra Legante, publiskojot sirsniņu emocijzīmes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu