Policisti savākuši uz ielas sēdošu sievieti teju četru promiļu reibumā ar raudošu bērnu klēpī (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Scanpix, Pixabay

Pirms kāda neilga laika garāmbraucošā mašīna Rīgā uz 11. novembra krastmalas ievērojusi ļoti nepatīkamu skatu - uz ielas sēdoša sieviete, kura klēpī tur raudošu bērnu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Policijai ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi sastapuši gan izsaucēju, gan turpat uz zemes sēdošu sievieti pamatīgā alkohola reibumā, kurai klēpī sēdējusi meita, atklāj raidījums.

Policistiem neesot izdevies izdibināt, cik ilgi māte ar meitu atradusies saulē, tādēļ drošības labad uz notikuma vietu izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi. Neskatoties uz noliedzošu atbildi par alkohola lietošanu, gaisā esot virmojusi jūtama alkohola dvinga.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka sieviete neesot no Rīgas, bet gan atbraukusi ciemos. Neko vairāk sieviete nav varējusi paskaidrot.

Policisti sazvanījuši sievietes māti. Izrādījās, ka arī viņa nedzīvo Rīgā. Lai arī vecmāmiņa tobrīd nevarēja mērot vairāk nekā simts kilometrus līdz galvaspilsētai, kundze atklājusi, kā policisti varētu sazvanīt apreibušās sievietes brāli, kurš tobrīd atradies Rīgā, atklāj "Degpunktā".

Šajā gadījumā bērnu nebija nepieciešams nogādāt krīzes centrā, meitenīte tika nodota brālim, savukārt sieviete nogādāta Rīgas pašvaldības policijā.

Šajā situācijā policistu pasniegtais alkometrs apstiprinājis it visas policistu izteiktās aizdomas, – sievietes izelpā esot konstatētas 3,64 promiles alkohola.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu