"Atgriezos supersērijā, lai uzvarētu!" Dortikoss pārliecināts par uzvaru pret Briedi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juniers Dortikoss
Juniers Dortikoss Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Kubas bokseris Juniers Dortikoss Pasaules boksa supersērijā atgriezies, lai uzvarētu visus savus pretiniekus un kļūtu par Muhameda Ali trofejas ieguvēju, šādu pārliecību pats sportists. 

33 gadus vecais Dortikoss sestdien "Arēnā Rīga" pusfinālā pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem) ar nokautu 10. raundā pārspēja amerikāni Endrū Tabiti, iekļūstot turnīra finālā. 

Cīņā par galveno trofeju viņam būs jātiekas ar Latvijas boksa zvaigzni Mairi Briedi, kurš savā pusfināla cīņā trešajā raundā ar tehnisko nokautu pārliecinoši uzvarēja poli Kšištofu Glovacki.

"Negribu noniecināt Tabiti, viņš cīņai bija labi sagatavojies, bet es gāju uz nokautu," atzina Dortikoss. "Turnīrā atgriezos, lai pārspētu visus savus pretiniekus. Runājot par Brieža uzvaru, jau iepriekš teicu, ka spēcīgākais uzvarēs, un tā arī notika."

Dortikoss savas karjeras laikā izcīnījis 24 uzvaras (22 nokauti) un piedzīvojis vienu zaudējumu. "Jūtos ļoti priecīgs. Domāju, ka biju pelnījis aplausus. Latvijas publikai es sniedzu skaistu nokautu," atklāja kubietis. 

Neoficiāli jau izskanējis, ka pastāv varbūtība, ka turnīra fināls varētu tikt rīkots Rīgā. 

Dortikoss savā īpašumā pēc cīņas ar Tabiti ieguva IBF čempiona jostu, kamēr Briedis tika pie WBO jostas, tiesa, pēc cīņas tā viņam netika pasniegta. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu