Liepājā uz ielas atrasta nepieskatīta maza meitene

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ceturtdienas, 20. jūnija, vakarā Liepājā uz ielas atrasta nepieskatīta maza meitene, informē vietējās pašvaldības pārstāve Agnese Mieme.

Pēc plkst. 20 policijas patruļu Raiņa un Jelgavas ielas krustojumā apturējis kāds pāris, ar kuriem kopā atradusies 2015. gadā dzimusī meitene. Vīrietis un sieviete paskaidrojuši, ka, ejot pa Raiņa ielu, ievērojuši meitenīti, vienu pastaigājamies pa ielu.

Bērns nespēja nosaukt savu vārdu, bet mācēja parādīt, kur dzīvo. Policijas darbinieki kopā ar meitenīti devušies viņas norādītajā virzienā.

Aizejot līdz norādītajai adresei, sastapti divi jaunieši, kuri paskaidroja, ka meitenīte ir viņu māsa.

Kamēr jaunieši devušies sameklēt tēvu, pagalmā ieradusies meitenītes māte, kura paskaidroja, ka meitene esot bijusi kopā ar viņu, bet, kad esot uz brīdi novērsusies, meitenīte esot pazudusi no viņas redzesloka. Ar māti veiktas audzinoša rakstura pārrunas.

Divas stundas vēlāk policijā saņemts izsaukums uz Rojas ielu, kur automašīnā atradušies divi bērni, aptuveni divus un trīs gadus veci. Notikuma vietā pašvaldības policiju sagaidījusi zvanītāja un norādījusi uz automašīnu, kurā sēdējuši divi mazi bērni, bet no netālā pagalma iznācis pāris, paskaidrojot, ka mašīna ir viņu bērni.

Vīrietis paskaidrojis, ka esot uz pāris minūtēm aizgājuši pie paziņām pēc zemenēm bērniem. Ar personām uz vietas veiktas audzinoša rakstura pārrunas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu