ASV internetā iepazītas meitenes iespējamais slepkava tiesas sēdē cenšas pārgriezt sev rīkli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

ASV, Nebraskā apsūdzētais vīrietis tiesas prāvā ar nezināmu priekšmetu centās pārgriezt sev rīkli. Viņš tika apsūdzēts par 24 gadus vecas sievietes nonāvēšanu viņu pirmās tikšanās laikā pēc iepazīšanās vietnē "Tinder", vēsta ASV raidsabiedrība CNN.

"Beilijs ir nevainīgs un es nolādu jūs visus," apsūdzētais Aubrijs Trails pirmdien, 24. jūnijā, kliedzis Nebraskas tiesas zālē pirms ķēries sev pie rīkles.

Beilijs esot atsauce uz Beiliju Bosvelu, kurš arī ir apsudzēts par pirmās pakāpes slepkavību 24 gadīgās Sidnijas Lūfes lietā. 

Apsargi steigušies pie apsūdzētā uzreiz, kad ratiņkrēslā sēdošais Aubrijs ar nezināmu priekšmetu griezis sev rīkli. Viņš tika steigšus aizvests uz vietējo medicīnas centru.

Neprāts tiesas zālē sākās pēc apsūdzību nosaukšanas - pirmās pakāpes slepkavība, ilgstoši plānots noziegums un jaunās sievietes nogalināšana, atsaucoties uz lietas dokumentiem.

Mirušās meitenes ģimene vērsās Linkolnas apgabala policijā 2017. gada novembrī par jaunās sievietes pazušanu. Pēc izvērstas meklēšanas viņas ķermenis tika atrasts ierakts mālainā zemē. Lūfes ķermenis ticis sadalīts vairākās daļās un ievietots atsevišķos atkritumu maisos.

24 gadus vecās sievietes mirstīgās atliekas tika atrastas 2017. gada decembrī.

Tiesas sēdi bija plānots turpināt otrdien, 25. jūnijā, taču apsūdzētā vīrieša advokāts apsūdzētā neierašanos skaidroja ar to, ka viņam bija jādodās likt šuves uz iegūtās rētas no pirmdienas sēdes nepārdomātās rīcības.

Otra apsūdzētā vīrieša - Bosvela - tiesas sēde tika pārcelta uz šī gada oktobri. Vīrietis izmantojis vārdu Odrijs, komunicējot ar Sidniju iepazīšanās vietnē "Tinder".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu