Dūla Katrīna Puriņa-Liberte piedzīvojusi daiļas vizuālās pārvērtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV šova „Latvijas princese” 2008 uzvarētāja, dūla, "Instagram" konta Perlumamma.lv autore Katrīna Puriņa-Liberte šovasar piedzīvojusi neparastas pārvērtības, no īsmatainas atkal kļūstot par garmatainu.

Puriņa-Liberte šo vasaru iesākusi ar ceļojumu uz romantisko Francijas galvaspilsētu Parīzi, protams, iepozējot arī pie Eifeļa torņa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Paldies visiem par sveicieniem un labajiem vārdiem. Man ir vajadzīgs laiks, lai es sāktu atbildēt uz vēstulēm un epastiem, lai ieietu atpakaļ ritmā, bet pirms tam - man ir jāizguļas. Pēdējās divas nedēļas es vienkārši negulēju, vistiešākajā šī vārda nozīmē, un beigās arī nevarēju neko ieēst - nu lai es varētu turpināt dot, man sevi ir jāaprūpē. ✨Mani vienkārši iesēdināja lidmašīnā un es atlidoju. Rīgā atslēgties ir ļoti ļoti grūti- man tur visu laiku gribas strādāt. ? Jūs nevarat iedomāties CIK trakas man bija pēdējās nedēļas ? es tagad esmu pelnījusi zvaigznītē gulēt mēnesi ? Un te tiešām miegs saldāks, kruasāni labāki un cik šodien te karsts - V A S A R A - kā es esmu pelnījusi šo vasaru!!! Es apsolu to baudīt, izgaršot, izsmaržot, izkaifot, izjust pa visiem 100% un vairāk. Sākums man ļoti patīk! ???

A post shared by Dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ziniet, kas ir vislielākais kaifs šajā laikā? Ka es atgriežos pie sava iekšējā bērna. Es no sirds priecājos par vienkāršām lietām. Šobrīd, baudot šo laiku, es pirmo reizi mūžā esmu ceļojumā, no kura es neko negaidu. Es varu gulēt hotelī līdz vakaram, es varu staigāt basām kājām pa strūklaku, es varu arī gulēt parkā, ēst bageti un dzert vīnu. (Daudz vīna ???) Man nav dienas plāna. Dienas plāns ir baudīt un atpūsties. Man nav svarīgi veikali, muzeji vai apskates objekti. Esmu te bijusi tik daudz reizes, ka nu varu baudīt un atklāt neatklāto. Varu arī neko neatklāt, bet agriezties pie sevis. Priecāties par būšanu. Un telefonā es vispār paskatos retu reizi. Tādēļ vēlreiz sorry, ka es nevienam neatbildu. Es te drusku padzīvošos, pabaudīšos, pajutīšos. Kaifīgi, saprast, ka pelnīti, ļoti, ļoti pelnīti?✨??⭐️

A post shared by Dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stāsts. Esmu Parīzē. Meklēju paliekošu kuloniņu, ko ģimene man varētu uzdāvināt, sakarā ar šī medicīnas studiju posma noslēgumu. Ieeju @cartier veikalā. Skatos apkārt. Pienāk pārdeveja un droši man saka;”Добрый день!» man tai brīdī acis izplešas un parādās jautājoša sejas izteiksme, viņa turpina “Это же видно что вы наша!” un turpinājām sarunu stundas garumā ? Lai arī Latviju man labāk gribas saukt par Ziemeļeiropu, ja runājam par stilu un gaumi, lai kā man gribētos būt skadināviskākai, es nevaru noliegt savas ukraiņu saknes un latviešu ģimenes sieviešu audzināšanu, kas tiek iekodēta mūsos, jau kā mazās meitenēs par pucēšanos-kas ir diezgan austrumeiropeiska, vismaz manā gadījumā. Protams, es tagad vispārinu un tā noteikti nav ar visām, bet pēc šī stāsta es sapratu, cik man ir svarīgi izskatīties sievišķīgi arī ceļojumos, kur vairāk piestāv kedas un džinsenes (lai gan tas nav tikai par izskatu, bet par sajūtu). Man ir svarīgi uzvilkt kleitiņu, skaistu kurpju dēļ esmu gatava uz daudz ko (līdzīgi kā Kerija- kura iztērēja 40k kurpēs, bet nebija normāla dzīvokļa), auskariņi man ausīs ir vienmēr, frizūra jātaisa un varētu turpināt par detaļām, kuras ir mums DNS’ā ? trešo dienu domāju par šo sarunu, vēroju cilvēkus (un viņi mani??). Skaisti, ka mēs esam dažādi, nav jau arī šajā visā pareizības vai nepareizības, bet man ļoti patīk tas, ka es varu, gribu un māku pucēties. Un man tomēr ir sajūta, ka tajā mums ir īpaša dāvana. ??✨??#roses #paris #fragile #style #fashion #pink

A post shared by Dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu