Fani pauž sajūsmu par Sergeja Lazareva atkailināto ķermeni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sergejs Lazarevs
Sergejs Lazarevs Foto: AP/Scanpix

Krievu estrādes dziedātājs Sergejs Lazarevs savā "Instagram" kontā padalījies ar pikantiem kadriem, kuros dziedātājs neslēpj savus iespaidīgos fiziskos dotumus, vēsta portāls "Postimees".

Estrādes mākslinieks iepriecinājis fanes un fanus ar pāris jaunām fotogrāfijām, kas publicētas sociālajā tīklā "Instagram".

Bildēs Sergejs redzams ar atkailinātu torsu un cepurē, atrādot savu labi trenēto ķermeni. Fotogrāfijas ir melnbaltas, kas, pēc fanu domām, ir patīkama "odziņa" - slavenības pielūdzēji komentāros nav skopojušies ar komplimentiem un minējuši, ka šie kadri varētu liecināt par jaunā mūzikas videoklipa drīzu iznākšanu.

"Saldus sapņus," zem bildēm komentējis Lazarevs. Fanes norādījušas, ka dziedātājs tās ķircinot, jo pēc tik "karstas" fotosesijas iemigt nebūs iespējams.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on

"Sagrābj dvēseli!", "Godīgi sakot - bildes ir lieliskas!", "Skaistulis!" - ar komplimentiem neskopojās meitenes.

Pats dziedātājs uz sajūsmas pilnajiem tekstiem gan nekā nav reaģējis - pieļaujams, ka viņš ir jau pieradis pie nemitīgas pielūdzēju uzmanības. Pirms kāda laika internetā pavīdējušas baumas, ka Lazarevs ir slepus precējies un ka viņam ir meita. Pēc kāda laika fani gan vienojušies, ka par baumu pamatu kalpojušās fotogrāfijas ir uzņemtas jaunā mūzikas klipa uzņemšanas laukumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu