Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Psihologs atklāj biežākās sieviešu sūdzības par gultas dzīvi laulībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Visi ir dzirdējuši jokus par to, kā pēc pāris laulībā pavadītiem gadiem sievietēm sāk "sāpēt galva". Psihologs Andrejs Zverovskis atklāj savā profesionālajā dzīvē atklātos iemeslus, kādēļ sievietes ar laiku sāk kļūt neapmierinātas ar savu seksuālo dzīvi. Par to vēsta portāls "Menscult".

Vīrietis atraida sievietes iniciatīvas

Sievietes bieži sūdzoties par to, ka mīlas prieki tiek baudīta tikai tad, kad to vēlas vīrs, taču kad tuvību vēlas sieva, vīrs atrunājas ar nogurumu vai aizņemtību. Ar laiku šāda uzvedība kļūst par ieradumu un sekss notiek tikai tad, kad to vēlas vīrs. Nav brīnums, ka sieviete kļūst neieinteresēta pāra intīmajās attiecībās.

Vīrietis domā tikai par savu baudu

Šāda veida laulātais draugs nav pārlieku ieinteresēts partneres orgasmā un pēc savas baudas virsotnes sasniegšanas uzreiz aizmieg. Īpaši briesmīgi tas paliek, ja šāds vīrietis tuvību vēlas bieži - tas ar laiku var radīt pretīgumu pret seksu kā tādu.

» Eksperte skaidro, vai izmēram ir nozīme

Nav priekšspēles

Šis iemesls ir izjaucis ne vienu vien ģimeni - šādi sekss ātri vien var kļūt par divu līdz piecu minūšu "rituālu" pirms miega. Ar laiku šī "akrobātika" kļūst par bezjēdzīgu un nebaudāmu procesu, kura laikā sieviete var sākt domāt par trauku mazgāšanu vai nagu lakošanu.

Tikai "tradicionālas vērtības"

Psihologs pauž neizpratni par to, kādēļ daudziem vīriešiem joprojām ir tādi aizspriedumi pret dažādību gultas dzīvē. Daudzas sievietes sūdzas par dzīvesbiedru kūtrumu izmēģināt ko jaunu, pārsteigt savu mīļoto ar citām izjūtām. Šādiem vīriešiem pēc laika bieži vien nākas uzzināt, ka sieva savas seksuālās fantāzijas piepilda kāda cita gultā.

Sekss kā šantāžas instruments

Izrādās, ka šo netikumu vienlīdz izmanto abu dzimumu pārstāvji. Bieži vien vīrieši, kuriem ir seksuāli aktīvas un "temperamentīgas" sievas, cenšas to libido izmantot par spekulāciju un manipulāciju objektu, piemēram, "sodot" savu laulāto draudzeni ar atteikumu stāties dzimumattiecībās. Tā sekas ir viegli uzminēt - ar laiku šādai sievietei parādīsies viens vai vairāki "izpalīdzīgi draugi".

» Seksologs atklāj, kāpēc sievietes mēdz meklēt mīļāko, bet nešķiras no sava vīrieša

Ārējā izskata kritizēšana

Nokarājušās krūtis, viduklis ar trūkumiem, liels vēders un kosmētikas neesamība - lai kādas arī būtu sievietes ārējā izskata "nepilnības", laulības gulta nav īstā vieta lai uz tām norādītu. Šāda veida kritika ir nekonstruktīva un var sievieti iedzīt kompleksos. Pēc šādiem komentāriem pāra seksuālā dzīve var pazust pilnībā.

Personīgās higēnas neievērošana

Nevērība pret savu izskatu un mutes dobuma veselību var nodzēst pat viskarstāko kaisles dzirksteli. Ja sievietes parasti piedomā pie tā, kā izskatās zem drēbēm, vīrieši mēdz par to pilnībā aizmirst, uzskatot, ka "stiprajam dzimuma" tādi nieki nav jāievēro. Grūti ieinteresēt savu dāmu ar "harizmu", ja apakšbikses nav mainītas jau trešo vai ceturto dienu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu