VID pārsteigti par sabiedrības lielo iesaisti čeku loterijā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: pixabay.com

Līdz otrdienas, 2. jūlija, plkst. 10 čeku loterijā reģistrēti 23 000 čeku, kvīšu un biļešu, vēsta LNT Ziņas, atsaucoties uz Valsts ieņēmumu dienest (VID) čeku loterijas projekta vadītāju Annu Šapovalu.

VID pārstāve bildusi LNT, ka sabiedrības interese par loteriju izrādījusies negaidīti liela.

» Aizvadīta pirmā čeku loterijas diena - atklājušies pirmie nodokļu nemaksātāji

Čeku loterijas pirmajā dienā līdz plkst. 16 esot iesniegti 7000 čeki.

Savukārt pirmajā stundā pēc pusnakts tika piereģistrēti 95 čeki, no tiem gan lielākoties projekta realizētāju veiktās testa reģistrācijas, lai pārliecinātos, ka sistēma strādā, vēsta LNT Ziņas.

Jau ziņots, ka no 1. jūlija sāk darboties čeku loterija un pirkumu jeb pakalpojumu čekus var reģistrēt jaunās čeku loterijas vietnē "www.cekuloterija.lv".

» "Čeku loterijas dēļ man tagad katrs produkts būs jāpērk atsevišķi." Tauta sociālajos tīklos kaļ plānus, kā vinnēt čeku loterijā

Čeku loterijas mērķis ir veicināt godīgu konkurenci un labprātīgu nodokļu saistību izpildi, mudinot pircējus pieprasīt čekus un kvītis par iegādātajām precēm un saņemtajiem pakalpojumiem, tādējādi veicinot kultūras maiņu sabiedrībā.

Lai piedalītos loterijā un pretendētu uz naudas laimestiem, kā arī uz padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku sarūpētajām papildu balvām, tīmekļa vietnē ir jāreģistrē čeks, kvīts vai biļete par kopējo summu vismaz pieci eiro. Darījumu apliecinošajam dokumentam ir jābūt izsniegtam par preci vai pakalpojumu, kas saņemts no Latvijā reģistrēta nodokļu maksātāja.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu