Veikalos bez jociņiem! ASV kādai sievietei par saldējuma nolaizīšanu un nepirkšanu draud līdz pat 20 gadiem cietumā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Twitter

Sievietei, kura tika filmēta laizot saldējumu, un pēc tam to novietojot atpakaļ veikala saldētavā, draud līdz pat 20 gadiem cietumā, norādīja policija Lufkinā, Teksasas štatā, vēsta ziņu portāls "Insider".

Kārumnieces video kļuva virāls nepilnas nedēļas laikā - tas ir skatīts vairāk nekā 12 miljonus reižu.

Tiek uzskatīts, ka incidents noticis iepirkšanās centrā "Walmart" Lufkinā, kā rezultātā sieviete ir jau iemantojusi iesauku - Lufkinas laizītāja ("Lufkin Licker").

Policija trešdien, 3. jūlijā, paziņoja, ka "detektīvi strādā, lai apstiprinātu aizdomās turētās sievietes identitāti, kas redzama video, kurā viņa laiza saldējumu un novieto to atpakaļ saldētavā aptuveni ap plkst. 11. Video veikalā tika uzņemts 28. jūnijā."

"Tiklīdz viņas identitāte tiks pārbaudīta, detektīvi saņems orderi par viņas apcietināšanu ar apsūdzību par otrās pakāpes ļaunprātīgu manipulāciju ar patēriņa preci."

"Tā kā izmeklēšana turpinās, detektīvi koncentrējas uz vīrieša (zaļā kreklā) identificēšanu, kurš video, iespējams, ir filmējis. Abas personas redzamas ekrānuzņēmumos no lielveikala novērošanas kamerām."

Teksasas kriminālkodeksā ir norādīts, ka otrās pakāpes sodāmības apsūdzība par patēriņa preces aizskaršanu ir sodāma no diviem līdz divdesmit gadiem cietumā un līdz 10 000 ASV dolāru naudas sodam.

Lufkinas sabiedrības drošības ministrs Džeralds Viljamsons savā paziņojumā teica: "Mūsu lielākais uztraukums ir par patērētāju drošību!"

Konkrētā saldējuma firma šobrīd plāno par aizsargvāciņa ieviešanu preces iepakojumā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu