Apšaude Tallinā: uz taksometru šautā lode atrasta Vācijas tūristu koferī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lode. Ilustratīvs attēls.
Lode. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Naktī uz piektdienu, 21. jūniju, Igaunijas galvaspilsētā sākās apšaude. Tiek ziņots, ka kāda ģimene no Vācijas, kas atgriezusies no ceļojuma uz Igauniju, atradusi savā bagāžā izšautu lodi, vēsta Postimees.

Ģimeni pārsteidzis fakts, ka bagāža bez problēmām izgājusi drošības pārbaudi Tallinas lidostā, jo lode ir izgatavota no svina un attiecas uz aizliegtajiem priekšmetiem.

Nav zināms, kur tieši tika atrasta lode. To zinot tikai paši vācijas lidostas darbinieki, bet patlaban ir skaidrs, ka tuvākajā laikā likumsargi lodi utilizēs.

Pamatojoties uz videoierakstu, Igaunijas policija zināja, ka lode iekļuvusi 32 gadus vecā taksometra vadītāja automašīnā, bet lodes meklēšana nebija sekmīga.

Piektdien, 21. jūnijā, taksometra vadītājs Aslans Tangijevs brauca, lai nogādātu vācijas tūristus lidostā, kad kāds atklāja uguni uz automašīnu. Ģimenei paveicās, jo kāds cits taksometra vadītājs ātri reaģēja uz notikušo un paglāba cilvēkus.

Šaušana pa automašīnu, kā izrādās, varēja beigties traģiski, jo automašīnā uzstādīta gāzes iekārta, kas varēja eksplodēt.

Izmeklētājam, kurš rūpīgi pētījis video novērošanas kameras ierakstus, par notikušo ir cits viedoklis. Viņš uzskata, ka  vainīgais mērķējis nevis uz taksometra automašīnu, bet citu auto. Izšaujot lode esot atsitusies pret kādu objektu un trāpīja garām braucošajam taksometram, vēsta Postimees.

Foto: Apšaude Igaunijā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu