"Labs aktieris - iet un ņem..." Jānis Jarāns atklāti par profesiju un ģimeni (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Būt novērtētam, gūt panākumus un darīt darbu, ko mīli, ir katra mākslinieka sapnis. Taču nereti novērtā tiek pamesta ģimenes dzīve, kam reizēm nepietiek laika. Kā ar to sadzīvot un ko profesijas vārdā nācies upurēt, raidījumā "Apollo 1h" atklāj aktieris Jānis Jarāns

Sarunas laikā aktieris atzīst, ka nožēlo to, ka nav bijis kopā ar savām meitām, kamēr viņas augušas. 

"Man ir trīs meitas. Es biju jauns, foršs un smuks aktieris. Nebija laika, bija jāpelna nauda. Tā es sev biju iestāstījis - ja man nāk nauda, kāpēc neņemt?

Slikts aktieris iet pa dzīvi lūdzot, lai kaut ko iedod, labs – iet un ņem. Lomas un tā..."

Meitu audzināšanu uzņēmusies mākslinieka sieva. Biežie koncerti, izrādes un pasākumi nereti noslēgušies vēlu vakarā, kā rezultātā nav atlicis visam laika. 

Jarāns atklāj, ka meitas ir izaugušas un dažkārt viņš dzirdējis tādas frāzes kā - "tēti, bet tevis jau nebija, ko tu vari zināt?".

"Bet viss jau bija! Kā vīrieši saka - ko ēst bija, pilns ledusskapis, ko ģērbt bija, turklāt ne parastas lietas, bet tas, ko var nopirkt vien ārzemēs. Bet tētis?" pārdomās dalās aktieris.

"Kad gribas kaut ko pastāstīt, iemācīt, viņas man saka - tēti beidz! Man liekas, nu, ja - tēvs jau nav vajadzīgs! Bet ir bijis tāds periods, kad kaut kas ir palaists garām..."

Video: Jānis Jarāns atklāj, ko nācies upurēt karjeras vārdā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu