Sieviete Purvciemā ieslēdz bērnus mašīnā un pati aiziet uz spēļu zāli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policists. Ilustratīvs attēls.
Policists. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nesen Purvciemā patrulējošos policistus uzrunājis kāds garāmgājējs, kurš stāvlaukumā pie tirdzniecības centra bija pamanījis vieglo automašīnu. Tās salonā raudājuši divi mazi bērni, ziņo raidījums "Degpunktā".

Auto logi bija aizvērti un neviena pieaugušā tuvumā nebija, tādēļ aculiecinieks bija nobažījies, ka aptuveni gadu vecie mazuļi automašīnas salonā varētu būt pārkarsuši. Izdzirdot par šīm aizdomām, policisti nekavējoties devušies uz notikuma vietu.

Tika izsaukti mediķi un glābšanas dienests. Par spīti likumsargu centieniem sazināties ar automašīnas īpašnieku, to izdarīt neizdevās, kā arī blakus esošajā veikalā nevarēja atrast kādu no bērnu vecākiem.

Lai novērstu iespējamo apdraudējumu bērniem, tika pieņemts lēmums atvērt automašīnu piespiedu kārtā. Kad Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki gatavojās atvērt automašīnu, pie tās pieskrēja sieviete, kura paskaidroja, ka esott automašīnas vadītāja un bērnu māte.

Kamēr policisti pieņēma mātes paskaidrojumus, pie auto piestājusi kāda aizkaitināta sieviete. Aculieciniece pirms brīža sievieti esot redzējusi iznākam no spēļu zāles.

Pēc šā atklājuma māmiņa atzinusies, ka patiešām bijusi spēļu zālē, taču skaidrojusi, ka tas bijis izmisuma solis. Viņai neesot problēmas ar azartspēlēm, bet gan finansiālas grūtības, kurām citu risinājumu saskatīt nevarot. 

Mediķi pārbaudīja bērnus un tika konstatēts, ka viņiem nekas nedraud. Savukārt bērnu mātei tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par bērnu atstāšanu bez uzraudzības, tāpat lieta tiks nosūtīta Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai turpmākam darbam ar šo sievieti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu