Īpašumi. Ienākumi. Parādi. Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētājas Ilzes Kreicbergas amatpersonas deklarācija (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētājas Ilzes Kreicbergas ienākumi pērn sasniedza 68 188 eiro, kas ir par aptuveni 5000 eiro vairāk nekā gadu iepriekš, liecina viņas Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Lielāko daļu jeb 53 385 eiro Kreicberga nopelnīja, vadot Stradiņa slimnīcu. Vēl 7100 eiro viņa nopelnīja kā neonatologs Rīgas Dzemdību namā, 6100 eiro - kā docents Rīgas Stradiņa universitāte, bet vēl 750 eiro - kā Valsts eksaminācijas komisijas priekšsēdētāja Latvijas Universitātē.

Par lektores darbu un rezidentu apmācību dažādos formātos, tostarp Latvijas Ģimenes ārstu asociācijā, viņa nopelnīja vēl apmēram 1000 eiro.

Pērn Kreicbergai joprojām īpašumā bija zemes Jūrmalā un Zeltenes pagastā, kā arī dzīvoklis Rīgā. Tikmēr kopīpašumā Kreicbergai ir divi zemes gabali Rīgā.

Kreicbergai nav parādsaistību, kuru apmērs pārsniegtu 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas, un viņa pati arī nav izsnieguši šāda apmēra aizdevumus.

Stradiņa slimnīca ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Slimnīca ir valsts kapitālsabiedrība, kurā visas kapitāla daļas pieder valstij, valsts kapitāla daļu turētājs ir Veselības ministrija. Stradiņa slimnīcai nav līdzdalības citās kapitālsabiedrībās.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pagājušo gadu Stradiņa slimnīca pabeidza ar 2,756 miljonu eiro zaudējumiem, vienlaikus slimnīcas apgrozījums pieauga par 17% un bija 104,983 miljoni eiro.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu