Īpašumi. Darījumi. Pensija. Bijušā Latvijas LVRTC valdes locekļa Induļa Šķibeļa amatpersonas deklarācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nauda. Ilustratīvs foto.
Nauda. Ilustratīvs foto. Foto: Pixabay

Bijušā Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) valdes locekļa Induļa Šķibeļa ienākumi pērn veidoja 133 554 eiro, kas ir par 7277 eiro mazāk nekā gadu iepriekš, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā amatpersonu deklarācija.

Pērn Šķibelis par darbu LVRTC algā saņēma 75 990 eiro, Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūra pensijā izmaksājusi 32 586 eiro, savukārt ienākumi no saimnieciskās darbības un komercdarbības veidoja 24 978 eiro.

Deklarācijā norādīts, ka pērn Šķibelis veica darījumu par kopējo summu 36 387 eiro. Tāpat Šķibelim ir 12 650 eiro parāds.

Pēc deklarācijā minētā, Šķibelim īpašumā pieder piecas zemes Rīgā un Gailīšu pagastā. Turklāt Gailīšu pagastā kopīpašumā pieder vēl viena zeme. Viņam pieder divi dzīvokļi Rīgā un Ķekavas pagastā, kā arī būve Jūrmalā un būve lietošanā Īslīces pagastā.

Tāpat Šķibelim īpašumā pieder trīs zemes un ēkas nekustami īpašumi Brunavas, Īslīces pagastā, savukārt valdījumā pieder dzīvokļa īpašums Ķekavas novadā.

Šķibelis LVRTC valdes locekļa amatā bija kopš 2010. gada, bet šī gada aprīlī beidza amata pienākumus.

LETA jau ziņoja, ka aprīlī darbu LVRTC nolēma pamest valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta, kā arī abi valdes locekļi Aldis Lukašinskis un Šķibelis. Visu valdes locekļu pilnvaras beidzas šī gada 12. aprīlī.

Savukārt 13. aprīlī par pagaidu valdes priekšsēdētāju apstiprināts LVRTC Komercdepartamenta direktors Ģirts Ozols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu