Ienākumi. Parādi. Aizdevumi. RD deputāta Viestura Zepa amatpersonas deklarācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes deputāts - frakcijas vadītājs Viesturs Zeps piedalās preses brīfingā par sagatavoto Rīgas pilsētas pašvaldības 2019. gada budžeta projektu.
Partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes deputāts - frakcijas vadītājs Viesturs Zeps piedalās preses brīfingā par sagatavoto Rīgas pilsētas pašvaldības 2019. gada budžeta projektu. Foto: Paula Čurkste/LETA

 Rīgas domes deputāta, partijas "Latvijas attīstībai" (LA) frakcijas vadītāja Viestura Zepa ienākumi pērn bija 32 415 eiro, liecina Valsts ieņēmuma dienesta publicētā amatpersonu deklarācija.

Par darbu Rīgas domē LA frakcijas vadītājs nopelnīja 12 372 eiro. Vēl gandrīz 15 000 eiro Zeps nopelnīja, strādājot Rīgas Tehniskajā universitātē, kā arī uzņēmumos "R & D Lab" un "TransfoElectric".

No uzņēmuma "TransfoElectric" Zeps vēl saņēma papildu 4000 eiro par elektronikas īpašuma pārdošanu. Savukārt apmēram 900 eiro Zeps saņēma honorāros no Ventspils Augstskolas un Banku Augstskolas.

Salīdzinot ar 2017. gadu, Zepa ienākumi pieauguši par vairāk nekā 9000 eiro.

LA frakcijas vadītāja parādsaistību apjoms pērn sasniedza teju 19 000 eiro, kas ir par aptuveni 8000 eiro vairāk nekā gadu iepriekš. Vienlaikus pērn līdz 16 060 eiro samazinājās Zepa aizdevumu apmērs. Gadu iepriekš tas bija 17 282 eiro.

Pērn deputātam piederēja dzīvoklis Madonā, kā arī 2013.gada automašīna "Honda accord".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu