Viedokli par Pārkeres uzvedību jaunajā šovā izsaka arī Dārta Daneviča un Nikola Krištopane (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 15. jūlijā, pie skatītajiem nonāca "Gribi kļūt slavens?" jaunākā epizode, kura vadītāja - jūtūbere un influencere Evelīna Pārkere kritizēja dalībnieku sarīkoto ballīti. Jau pēc šova sērijas kacekļa ļaudis pauda neapmierinātību ar Pārkeres uzvedību; to komentē arī slavenības.

Pēc izcēlušās ažiotāžas Pārkere paziņoja, ka pamet šova vadīšanu, publiskojot nepilnu 47 minūšu garu video, kurā stāsta, ka šovā viss pārmērīgi dramatizēts, ar montāžas palīdzību atstājot tikai negatīvo, lai gan viņa teikusi arī daudz laba, uzmundrinājusi un iedvesmojusi dalībniekus.

“Tiem, kuri nezina, “Youtube” iznāca mans šovs, kas saucās "Gribi kļūt slavens?". Tas bija šovs, kuru man piedāvāja izveidot producentu kompānija, un šobrīd šis šovs ir burtiski tikai par mani un parāda video to, cik ļauna es esmu. [..] Jau no paša sākuma es domāju, ka būšu kā vadītāja, bet principā visas idejas bija viņu un tad, kad es kaut ko ieteicu, manas idejas neņēma vērā. Man tika sūtīti scenāriji dienu iepriekš vai dažas stundas pirms filmēšanas,” viņa stāstīja publiskotajos kadros. 

Tagad komentēt sēriju metušās arī pašmāju slavenības - aktrise Dārta Daneviča un bijušā premjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane.

Kā "Instagram" vēstīja Daneviča, viņa ir Pārkeres pusē. "Kad sākās drāma ap TV šovu un Evelīnas attieksmi tajā, noskatījos sēriju... Un nesapratu, par ko ir runa, jo es Evelīnā redzu sakarīgu jaunu sievieti, kas cienīgi tiek galā pat nepatīkamās, sarežģītās situācijās. Visu cieņu! Man patīk Evelīna."

Savukārt Krištopane "Twitter" vēstīja, ka skandāls ap notikušo ir pārspīlēts. "Noskatījos otro sēriju tam "gribi būt slavens" - no mušas uzpūsts zilonis. Evelīna turpināja pārspīlēt ar savu "YouTube" video. Zema budžeta mēsls un turpmāk nav vērts pievērst uzmanību."

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu