Meivezers nav ieinteresēts atgriezties ringā pat uz revanša cīņu ar Pakiao (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

ASV bokseris Floids Meivezers neizskata iespēju atgriezties ringā pat revanša mačā ar filipīniešu bokseri Meniju Pakiao un labi jūtas dzīvē bez boksa, interneta resursiem pavēstījis "Mayweather Promotions" pārstāvis Lenards Elerbijs.

Tiek lēsts, ka uzvara pirms četriem gadiem pār Pakiao Nevadas štatā amerikāņu bokserim ienesa 300 miljonus ASV dolāru (267 miljonus eiro). Šī cīņa joprojām ir visu laiku ienesīgākā boksa vēsturē, kopējiem ieņēmumiem pārsniedzot 600 miljonus dolāru (535 miljonus eiro).

Tomēr "Mayweather Promotions" izpilddirektors Elerbijs interneta portālam "boxingscene.com" apliecinājis, ka Meivezeru ringā neatgriezīs pat vēl viena ļoti ienesīga cīņa.

Lai gan Meivezers sestdien Lasvegasā klātienē vēros cīņu par pasaules čempiona titulu, kurā Pakiao tiksies ar amerikāni Kītu Tērmanu, Elerbijs noliedz jebkādu revanša iespēju.

"Floidam nav intereses," Elerbijs paziņoja "boxingscene.com". "Viņam ir nulles interese. Meivezers ar to ir nodarbojies visu mūžu, un pēc kāda laika tu izdedz. Viņš sportam ir atdevis visu."

"Pēc karjeras beigām Meivezers ir laimīgs," apgalvoja Elerbijs. "Viņš ceļo, pavada laiku ar bērniem un ģimeni. Floids dara to, ko viņam nebija iespējams darīt, jo bokss ir bijusi visa viņa dzīve kopš piecu gadu vecuma."

Savukārt Pakiao ilggadējais treneris Fredijs Roučs izteicies, ka "filipīniešu ikona pēc pirmajā cīņā piedzīvotā zaudējuma labprāt boksētu revanša mačā ar Meivezeru ".

Cīņas iznākumu 2015.gadā ietekmēja filipīnieša pleca savainojums. Tagad savainojums ir izārstēts, un Roučs cer, ka Meizvezers tomēr varētu sēsties pie pārrunu galda, kas varētu beigties ar vēl vienu Pakiao - Meivezera cīņu.

2015.gada 2.maijā Pakiao - Meivezera cīņa notika Nevadas štata pilsētā Peradaisā. Tajā tiesneši lēma par Meivezera punktu uzvaru (118:110, 116:112, 116:112). Kopš tā laika 40 gadus vecais Pakiao (61-7-2) aizvadījis piecas cīņas, zaudējot vienā. Tikmēr 42 gadus vecais Meivezers piedalījās vēl divās cīņās, no ringa atvadoties neuzvarēts (50-0-0) un savā beidzamajā cīņā 2017.gada 26.augustā uzvarot īru jaukto mākslu cīkstoni Konoru Makgregoru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu