Izglābtais putniņš un rokenrols. Ko Latvijas politiķi publicē sociālajos tīklos?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Skaļas runas no tribīnes, kaudzēm dokumentu un darbs garlaicīgos kabinetos. Bet ar ko aizraujas politiķi brīvajā laikā? Portāls "Apollo" sociālajā tīklā "Instagram" uzmeklēja dažus Latvijas politiķus un ieskatījās, kā viņi aizvada savu brīvo laiku. Izrādās, daži audzē rozes, spēlē ģitāru un sēņo.

1. Artuss Kaimiņš "Instagram" profilā publicē dažādas fotogrāfijas, taču visvairāk viņš ir fotografējis savu suņuku - Borhesu. Arī šajā redzamajā fotogrāfijā Artuss pozē ar mīluli un paziņo, ka viņi vienmēr ir par Mairi Briedi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mēs ar Borhesu rīt un katru dienu par #mairisbriedis ????✌? un Tu arī??

A post shared by Artuss Kaimins (@artuss) on

2. Aldis Gobzems savā brīvajā laikā nodarbojas ar fotografēšanu. Viņa "Instagram" profils sastāv no vairākiem elpu aizraujošiem skatiem. Šajā redzamajā attēlā Aldis palepojies ar to, ka nofotografējis Baltezeru. 

3. Ilze Viņķele, kā jau Veselības ministrei pienākas, īpaši aizraujas ar aktīvu dzīvesveidu. Viņa publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams, ka kopā ar kolēģiem devusies pārdesmit kilometru garā izbraucienā pa Rīgu.

4. Labklājības ministre Ramona Petraviča ceturtdienas vakaru atvēlējusi izklaidei. Viņa, tērpusies krāšņā kleitā, devās uz Laimas Vaikules mūzikas festivālu "Laima Randezvous 2019"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Petravica (@ramonapetravica) on

5. Politiķis Raivis Dzintars nesen notikušajā festivālā "Lampa" pamēģinājis būt par dīdžeju. Kopā ar Cēsu mēru Jāni Rozenbergu un Latvijas radio 5 dīdžeju Tomu Grēviņu, Dzintars esot uzsācis jaunu tradīciju - "Politiķu disko". Varbūt tieši šis politiķis brīvo laiku aizvada muzicējot?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakar vēlu vakarā (precīzāk šodien agri no rīta) dziesmu dueļa pārī ar Cēsu mēru Jāni Rozenbergu man bija tas gods uzsākt jaunu tradīciju festivāla Lampa ietvaros - “Politiķu disko”, kur ierasto vārdu kauju vietā “attiecības tiek skaidrotas” ar mūzikas, dziesmu un deju palīdzību. Paldies “oponentam” Jānim, paldies lieliskajai un atsaucīgajai publikai un paldies organizatoriem! Foto un video: festivāls Lampa un dalībnieku atsūtītie momenti.

A post shared by Raivis Dzintars (@raivisdzintars) on

6. Bijusī Veselības ministre Anda Čakša publicējusi vairākas fotogrāfijas no ceļojuma uz Japānas galvaspilsētu Tokiju. Kā redzams, Čakšas kundze īpaši aizraujas ar mākslas muzeju apmeklēšanu. Arī viesojoties Tokijā, Anda devusies uz mākslas muzeju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#māksla #baudījums #Tokyo #shiotachiharu #moriartmuseum

A post shared by andacaksa (@andacaksa) on

7. Satiksmes ministrs Tālis Linkaits arī brīvajā laikā nepalaiž garām iespēju iepazīties ar dažādiem transporta līdzekļiem. Linkaits nesen viesojies Polijā, kur apmeklējis dzelzceļa muzeju. 

8. Aizsardzības ministra rokās arī putni var justies droši. Artis Pabriks "Instagram" profilā publicē ne tikai savas darba gaitas, bet arī dabas skaistumu. Tā, piemēram, viņa profilā var atrast gan nofotografētu varavīksni, gan arī jauno lazdu riekstu ražu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dažreiz noklīdušam putniņam nepieciešama palīdzīga roka.

A post shared by Artis Pabriks (@a.pabriks) on

9. Viena no Ārlietu ministra amata priekšrocībām noteikti ir iespēja ceļot pa plašo pasauli. Tā, piemēram, Edgars Rinkevičš vizītē Indonēzijā paspējis ne tikai novadīt sarunas un tikšanās, bet arī iemūžināt naksnīgo Džakartu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uz redzēšanos, Džakarta!

A post shared by edgarsrinkevics (@edgarsrinkevics) on

10. Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājs Andris Skride publicējis idillisku vakara fotogrāfiju un palepojies ar jūlija ogu ražu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jūlija gardumi

A post shared by Andris (@skridea) on

11. Juta Strīķe devusies braucienā uz Ukrainu, kur nosvinējusi arī savu dzimšanas dienu ar gardu šokolādes kūku. Starp ceļojumu fotogrāfijām, viņa labprāt saviem sekotājiem atrāda arī bagātīgo dārza ražu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#?? #kyiv #ukraine

A post shared by Juta Strīķe (@jutastrike) on

12. Daudziem zināms, ka Dana Reizniece - Ozola ir ne tikai politiķe, bet arī šahiste. Viņa savā brīvajā laikā labprāt palauza galvu par "šahu un matu".

13. Juris Jurašs būdams Talsos gatavs izvizināt jebkuru ar sarkanu motociklu. Tāpat politiķis pirms dažām dienām bija devies sēņot un saviem sekotājiem atrādījis mežā atrastu baraviku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pavizināt? ? #talsi #kurzeme #jawa #latvija

A post shared by Juris Jurašs (@jurisjurass) on

14. Roberts Zīle savā "Instagram" kontā publicējis fotogrāfiju, kurā atklājis to, ka viņš labprāt spēlē rokenrolu. Zīle palepojies saviem sekotājiem, ka Briselē uzspēlējis grupas "The Clash" dziesmu - "Should I stay or Should I go." Vai tas ir mājiens? 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu