Īrijas tiesā turpinās prāva pret slepkavībā apsūdzēto Ingu Ozoliņu. Upura māsa netic apsūdzībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Īrijas Centrālajā krimināltiesā turpinās prāva pret Latvijas pilsoni Ingu Ozoliņu, kura ir apsūdzēta par sava partnera Audriusa Pukas slepkavību, Īrijas pilsētā Roskri. Slepkavība notika vairāk nekā pirms diviem gadiem, vēsta Īrijas mediji.

Ingas Ozoliņas aizstāve tiesā uzsvērusi, ka incidents sācies uzbrukumu apsūdzētajai sievietei, tāpēc viņa lūdz tiesu, lemjot par soda apmēru, ņemt vērā faktu, ka sieviete aizstāvējās.

Jau iepriekš tika ziņots, ka nogalinātais dzīvesbiedrs Audrius Pukas pret sievieti attiecībās izturējies vardarbīgi un viņa ilgstoši cietusi no vīrieša agresijas.

Kaimiņš vārdā Marks Flečers arī iepriekš apliecināja, ka pāris reti, kad dzīvojis mierīgi. Skaļās naktis bijušas krietni vairāk.

Pēc kārtējās skaļās nakts, kad dzīvoklī skanējuši sievietes sāpju kliedzieni, kaimiņš neizturēja un pārvācās uz citu istabu, bet tāpat bijuši dzirdami skaļie strīdi. Marks piebilda, ka vairumā gadījumu vīrietis bija tas, kurš konfliktēja un kliedza uz sievieti.

Kā pierādījums tam, ka Ingas Ozoliņas dzīvesbiedrs tiešām nodarīja miesas bojājumus, tiesai tika iesniegtas fotogrāfijas. Tajās redzams, ka uz sievietes ķermeņa redzamas koduma zīmes un citi ievainojumi.

Arī naktī, kad notika slepkavība kaimiņu pamodinājuši skaļie vīrieša kliedzieni. Sievietes balss neesot bijusi dzirdama. Kad viss noklusis, nākamais troksnis bija policijas sirēnas.

» Dzīvoklī skanējuši sāpju kliedzieni. Jauna informācija par Īrijā dzīvesbiedra slepkavībā apsūdzēto sievieti

Taču Audrisua Puka māsa netic tam, ka nogalinātais vīrietis varējis sievietei darīt pāri, jo viņš labprāt palīdzēja citiem.

Tiesnesis pārtrauca prāvu līdz 31. jūlijam un paturēja Ingu Ozoliņu apcietinājumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu