"Šis mačs bija viena no manām pēdējā laika labākajām spēlēm!" Sevastova pēc uzvaras pirmajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova
Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova pauda gandarījumu, ka Jūrmalas WTA "International" turnīra pirmās kārtas mačā jutās komfortabli.

Sevastova savā pirmajā "Baltic Open" spēlē ar 6-2, 6-1 uzveica Krievijas sportisti Varvaru Flinku.

"Šis mačs bija viena no manām pēdējā laika labākajām spēlēm. Biju koncentrējusies, beidzot varēju normāli kustēties. Pēc Bukarestes turnīra tagad dienu no dienas jūtos labāk. Ir dažas problēmas ķermenim, bet esmu gatava spēlēt arī rīt. Bija labs pirmais mačs, tāpēc varu spēlēt arī nākamajā dienā," pauda Sevastova, kura jau trešdien aizvadīs nākamo spēli.

Liepājniece bija gandarīta par publikas atbalstu.

"Bukarestē vis bija pret mani, bet šeit ir daudz līdzjutēju. Patīkami būt Latvijā, skatītāji bija lieliski. Forši spēlēt mājās. Jā, ir stress un nervozitāte, jo gribas uzvarēt un parādīt savu labāko spēli," secināja Sevastova.

Otrajā kārtā Sevastova tiksies ar slovēnieti Dalilu Jakupoviču, kura reitingā atrodama 147.vietā.

"Pērn pret Dalilu Bukarestes turnīrā spēlēju trīs stundas. Toreiz trešajā setā atspēlējos no 0-3 un pēc tam uzvarēja turnīru. Mačs deva pārliecību, ka varu uzvarēt. Būs grūti, bet jācīnās. Viņa spēlē ātri un viņai patīk spēlēt uz māla," skaidroja Sevastova.

Ja Aļona Ostapenko un Diāna Marcinkēviča piedalīsies dubultspēlēs, tad Sevastovai pāru cīņas ies secen.

"Nebija domas spēlēt dubultspēlēs. Tā kā ir dažas traumas, tad vajag laiku, lai atjaunotos. Pēc Jūrmalas būs jāspēlē uz cietā seguma, tāpēc negribu pārāk aizkavēties. Vienspēlēs darīšu visu, lai spēlētu pēc iespēja tālāk," uzsvēra Latvijas pirmā rakete.

Latvija šāda līmeņa WTA sacensības uzņem pirmo reizi vēsturē. Turnīra rīkotāja ir Krievijas sporta mārketinga aģentūra "ONE SGM", bet iepriekš šīs sacensības tika rīkotas Maskavā, tomēr pērn nolemts tās pārcelt uz Jūrmalu.

"Baltic Open" turnīrā tenisistes cīnīsies par 250 000 dolāru (223 000 eiro) balvu fondu, turklāt uzvarētāja iegūs 280 WTA ranga punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu