"Nereaģēja uz nevienu brīdinājumu!" Liepājā vilciens notriec vīrieti, kurš droši soļo pāri dzelzceļam brīdī, kad tuvojas vilciens (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Liepājā pirmdien, 22. jūlijā, ap plkst. 16.00 pie dzelzceļa pārbrauktuves Cukura ielā, pensijas vecuma vīrietis nav apstājies un droši soļojis pāri dzelzceļam, neskatoties uz to, ka pārbrauktuvei tuvojusies manevru lokomotīve, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ella Petermane VAS "Latvijas Dzelzceļš" pārstāve apstiprina notikušo un stāsta, ka vīrietis nav reaģējis uz vilciena brīdinājuma signāliem.

"Vīrietis gados šķērsoja dzelzceļa pārbrauktuvi brīdī, kas tuvojusies manevru lokomotīve. Viņš nereaģēja nedz uz lokomotīves svilpieniem, nedz arī uz pārbrauktuves dežuranta mājieniem un aicinājumiem nešķērsot ceļu. "

Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis nav klausījies mūziku austiņās, kā arī nebija aizņemts ar skatīšanos telefonā. Iespējams, vīrietis bijis alkohola reibumā.

VAS "Latvijas Dzelzceļš" pārstāve uzsver un atgādina, ka tuvojoties dzelzceļa pārbrauktuvei ir nepieciešams apstāties un pārbaudīt vai netuvojas vilciens un, ja arī tuvojas nekādā gadījumā neskriet pāri!

Kā vēsta VAS "Latvijas Dzelzceļš" statistikas dati, šogad dzelzceļa satiksmes negadījumos gājuši bojā jau 12 cilvēki. Viens no upuriem pirmdien, 22. jūlijā, zem vilciena pakļuva pie pārbrauktuves Liepājā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu