Ostapenko uzvarējusī Pera patīkami pārsteigta par vietējās publikas atbalstu viņai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ASV tenisiste Bernarda Pera
ASV tenisiste Bernarda Pera Foto: Paula Čurkste/LETA

ASV tenisiste Bernarda Pera ir patīkami pārsteigta, par vietējās publikas atbalstu Jūrmalas WTA "International" mačā pret mājinieci Aļonu Ostapenko.

Ostapenko otrdien Jūrmalas WTA "International" sērijas turnīra jeb "Baltic Open" pirmās kārtas mačā piedzīvoja zaudējumu, līdz ar to latvietei vienspēļu sacensības Lielupes kortos noslēgušās.

Turnīra astotais numurs Ostapenko (WTA 83.) pirmajā mačā ar 2-6, 1-6 piedzīvoja zaudējumu amerikānietei Perai (WTA 74.).

"Zināju, ka varu uzvarēt šo spēli. Vajadzēja tikai būt uzmanīgai un turēties pie sava spēles plāna. Jutos labi no paša sākuma un esmu laimīga, ka tiku tālāk," WTA citē Peras teikto.

Tāpat horvātu izcelsmes tenisiste ir gandarīta par to, ka Latvijas publika atbalstīja arī viņu, ne tikai mājinieci Ostapenko.

"Gaidīju un biju gatava tam, ka skatītāji atbalstīs manu pretinieci. Taču skatītāji atbalstīja arī mani, kas bija ļoti patīkami. Nebija tā, ka skatītāji mēģināja likt man justies slikti vai priecājās par manām kļūdām. Publika bija patiešām laba. Šis tenisa klubs ir ļoti jauks un līdz šim viss ir bijis lieliski," pēcspēles preses konferencē teica Pera.

Latvija šāda līmeņa WTA sacensības uzņem pirmo reizi vēsturē. Turnīra rīkotāja ir Krievijas sporta mārketinga aģentūra "ONE SGM", bet iepriekš šīs sacensības tika rīkotas Maskavā, tomēr pērn nolemts tās pārcelt uz Jūrmalu.

"Baltic Open" turnīrā tenisistes cīnīsies par 250 000 dolāru (223 000 eiro) balvu fondu, turklāt uzvarētāja iegūs 280 WTA ranga punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu