Video: ASV lidostā viens mātes neuzmanības mirklis un divus gadus vecais dēls aizslīd pa bagāžas lenti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mazais puika uzrausās uz bagāžas lentes un kopā ar koferiem tika ierauts Atlantas lidostas konveijeru labirintā. Zēnu, kurš savainoja labo roku, nācās nogādāt slimnīcā, vēsta "The Washington Post".

Video: Divgadnieks aizslīd kopā ar koferiem pa lidostas bagāžas lenti 

Publiskotajā video redzams, kā ziņkārīgais puika uzrāpjas uz slīdošās lentes. Kad to pamana māte Edīte Vega un lidostas darbinieks, viņi steidzas palīgā zēnam, taču lente viņu aiznes aiz gumijas priekškara.

Puika tika aiznests cauri rentgena aparātam un galu galā nonāca Transporta drošības administrācijas (TSA) telpās, kur darbinieki viņu beidzot izpestīja no bagāžas konveijera labirinta. 

Atlantas policijas sastādītajā ziņojumā norādīts, ka puikas labā roka bija "stipri piepampusi un nobrāzta". Lidostas glābšanas dienests zēnam sniedza medicīnisko palīdzību un pēc tam kopā ar māti aizveda uz slimnīcu.

Vega vēlāk žurnālistiem sacīja, ka viņas dēls slīdošo lentu sistēmā pavadīja apmēram piecas minūtes. Viņa esot gribējusi pati uzlēkt uz bagāžas lentes un sekot dēlam, bet lidostas darbinieks viņai to aizliedzis.

"Bērns uz slīdošās lentes piekļuva bagāžas zonai un guva savainojumus," atzina aviokompānija "Spirit Airlines". "Mēs sadarbojamies ar TSA un lidostas darbiniekiem, lai pārliecinātos, ka nebija protokola pārkāpumu. Mēs vēlam bērnam ātru izveseļošanos."

Vega norādīja, ka dēlam ir lauzta roka.

"Esmu pateicīga, ka viņš ir dzīvs," viņa teica žurnālistiem. "Tas ir viss, par ko spēju domāt. Esmu pateicīga, ka viņš ir šeit."

TSA pārstāve Dženija Bērka norādīja - piedzīvoti gadījumi, ka līdzīgu ceļu lidostas bagāžas zonā mēro mājdzīvnieki, bet cilvēki tajā iekļūstot ļoti reti. "Bagāžas sistēma nav paredzēta cilvēkiem vai dzīvām būtnēm," viņa brīdina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu