"Vai tas ir mājiens uz to, ka man jānotievē?" Sievietes ASV šokē pasūtījumiem pievienotās "dāvaniņas"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Uzņēmuma "Forever 21" pāstāvji esot atvainojušies kādai savām klientēm par diētiskās maizes paraugu, ko tie pievienojuši pasūtītajiem apģērba gabaliem. Sievietes, kuras ir pasūtījušas lielo izmēru apģērbus, esot ne pa jokam apvainojušās par šādu "dāvaniņu", vēsta portāls "People".

Daudzi sociālo tīklu lietotāji sākuši kritizēt interneta veikalu par rīcību, kuru daudzi traktē kā klaju ņirgāšanos par sievietēm, kuras nēsā lielāku izmēru apģērbu. Dāmu pasūtījumiem bijis pievienots diētiskās maizītes paraugs ar uzrakstu "savaldi savu izsalkumu".

"Iegādājos internetveikalā peldkostīmu, taču saņēmu ne tikai to, bet arī maizes klaipu. Paldies, ka atgādinājāt, ka neesmu gatava pludmales sezonai," raksta kāda kliente.

Kāda sieviete, kas jau esot zaudējusi vērā ņemamu svara daudzumu interneta veikalam tiešsaitē pajautājusi, vai tas ir mājiens uz to, ka viņai būtu jāturpina tievēt. Sieviete savā ziņā tāpat uzdod jautājumu - vai tiešām šādi paraugi tie sūtīti arī tām sievietēm, kuras nenēsā lielākus izmērus?

Internetveikala pārstāvji ir atvainojušies savām klientēm un dotos paraugus saviem pasūtījumem vairs nepievieno. Veikala vadītājs paskaidrojis, ka paraugi izsūtīti visām klientēm, taču minējis, ka tas vairs netiks darīts. Veikals "Forever 21" paziņojis, ka nekādā veidā nav vēlējies aizskart savu klienšu jūtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu