Trīs Zodiaka zīmes, kurām Vanga pareģojusi grūtu likteni (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: www.pexels.com

Lai arī iepriekš nav izskanējis, ka 1996. gadā mirušajai leģendārajai bulgāru gaišreģei Vangai būtu bijusi īpaša saistība ar astroloģiju, interneta sensāciju mednieki paziņojuši, ka daudzos viņas mītiskajos pareģojumos esot norādes par to, kuras Zodiaka zīmes sagaida grūts liktenis, vēsta portāls "TopNews".

Svari

Pirmais no Zodiaka pārstāvjiem, kam iespējams smags liktenis ir Svari. Pēc Vangas pareģojumiem, Svari esot ļoti atkarīgi no citu cilvēku uzskatiem un dažādās situācijās bieži kļūst par grēkāžiem. Ar Svariem ir viegli manipulēt, tieši tāpēc viņi nonāk nepatīkamās situācijās.

Kā ieteikumu šīs zīmes pārstāvjiem gaišreģe atklājusi - iemācīties dzīvot pēc saviem principiem un noteikumiem, un skaidri izteikt savu viedokli.

Vēzis

Vēžiem pēc nostāstiem par Vangas teikto ir nosliece uz depresiju.

Tiklīdz šīs zīmes pārstāvji pārstās satraukt sevi par nevajadzīgiem sīkumiem un ļausies emocijām, viņu liktenis sāks pārrakstīties uz gaišas nots.

Vēžiem ieteicams arī kontrolēt attiecības ar radiniekiem - būt iejūtīgākiem un uzmanīgākiem.

Dvīņi

Dvīņiem, kurus pamatoti uzskata par cilvēkiem "ar divām sejām", dzīvē klājoties grūti. Asa un neiegrožota daba var novest šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus pie nopietnām problēmām un liktenis var atsavināt nozīmīgus cilvēkus viņu dzīvēs.

Dvīņi sev viegli rod ienaidniekus, tāpēc bulgāru gaišreģe ieteikusi viņiem būt savaldīgiem un cienīt apkārtējos cilvēkus.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu