"Nopietna tēma bildei ar dzimšanas dienas torti." Linda Leen 40 gadu jubilejā dalās pārdomās par savu vecumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Linda Leen koncertpiedzīvojumā “Interpretācija par īsākās nakts skaņu un garšu”
Foto: Linda Leen koncertpiedzīvojumā “Interpretācija par īsākās nakts skaņu un garšu” Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 27. jūlijā, mūziķe Linda Leen savā "Instagram" profilā dalījās ar ierakstu par viņas apaļo 40 gadu jubileju, ko rotāja Lindas bilde, nevis pūšot nost, bet aizdedzinot svecītes uz tortes.

"Savu dzimšanas dienu sagaidu ar pieaugošu vieglumu. It kā es ieietu sev piederīgā fāzē, frekvencē. Pieņemu, ka tas skan savādi, bet tas sakņojas cik sevi atceros senā sajūtā, ka esmu dvēsele, kas te jau ir kādu laiku," Linda sāk savu dziļdomīgo komentāru pie jubilejas ieraksta.

"Man vienmēr bijis svarīgāks saturs, sarunas, ideāli, mūžīgi meklēju visā jēgu, un mīļākie jautājumi ir- kā un kāpēc? Mūzikā mani interesē laikmeti, ko no mūsdienām šķir gadu desmiti un simti. Manī ir vēlme un vajadzība visu un ikkatru izprast, kopš padsmit gadiem."

"Domāju par to kā ir novecot, un, laižot klajā mūziku, vienmēr bijis svarīgi, lai sadzird tieši tekstu, būtību. Divdesmitgadīga skuķa pirmā albuma kontekstā ar šo uzdevumu jutos kā Donkihots. Šobrīd varu teikt, ka jūtos sadzirdēta, ja tā var teikt, mani "ņem par pilnu"," atklāj mūziķe savas pārdomas, ka viņas mūzika ar vecumu iet roku rokā.

"Nopietna tēma bildei ar dzimšanas dienas torti, bet Sieviete un jaunības žilbinājums kombinācijā ar prātu, dziļumu un patiesām alkām pēc zināšanām un sava ceļa sabiedrībai, šķiet, ik pa laikam/gadsimtam ir bijis izaicinājums. Tad nu lai katram no mums pienāk savs ziedēšanas laiks, brīdis dzīves nogrieznī, kad būtība sinhronizējas ar izpausmi," Linda Leen noslēdz pārdomu ierakstu ar pateicībām par sveicieniem un atjautīgi uzkabinātajām svecītēm.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu