Medijs: Karmelo Entonijs ir gatavs atgriezties NBA (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijusī zvaigzne Karmelo Entonijs ir gatavs atgriezties līgā, jo vēlas aizvadīt savu atvadu sezonu, līdzīgi tai, kādu pagājušajā sezonā sarīkoja Dveins Veids, vēsta "Bleacher Repor." 

35 gadus vecais basketbolists pagājušajā sezonā aizvadīja vien desmit spēles Hjūstonas "Rockets" sastāvā, kuru laikā vidēji spēlē guva 13,4 punktus, kā arī izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas. 

Janvārī "Rockets" aizmainīja basketbolistu uz Čikāgas "Bulls" komandu, kuras sastāvā neaizvadīja nevienu spēli un tika atbrīvots. 

Entonija treneris Kriss Briklijs atzinis, ka sportists ļoti vēla atgriezties līgā.

"Entonijs ļoti vēlas atgriezties līgā un aizvadīt savu atvadu sezonu. Viņam bija lieliska karjera. Viņš ir nākotnes Slavas zāles dalībnieks, tādēļ ļoti ceru, ka Entonijam izdosies atgriezties." 

Basketbolista treneris arī velk paralēles ar Entonija un slavenā Alena Aiversona karjerām. "Viņa situācija ir līdzīga Aiversona karjeras noslēgumam, kad neviena no komandām nevēlējās basketbolistu savā sastāvā. Entonijs pārliecinoši ir labāks par 60-70% spēlētāju līgā. Problēma ir tāda, ka komandām ir bail riskēt ar viņa piesaistīšanu. 

Entonija atgriešanos līgā vēlas arī Portlendas "Blazers" līderis Damians Lilards, kurš savā "Twitter" profilā paudis atbalstu sportistam. 

NBA karjeru Entonijs sāka 2003.gadā Denveras "Nuggets" rindās, šajā komandā aizvadot septiņas ar pusi sezonas.

Entonijs NBA regulārajā čempionātā aizvadījis 1064 spēles, vidēji mačā gūstot 24 punktus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu