Evelīnas Pārkeres rīcība satracinājusi arī pašus šova dalībniekus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Par vienu no Latvijas šovbiznesa apspriestākajām personām kļuvusi Evelīna Pārkere, kura nesen paziņoja, ka turpmāk vairs nevadīs interneta šovu "Gribi kļūt slavens?". Jauniete vietnē "YouTube" publicēja 47 minūtes garu video, kurā atklāja šova netīrās aizkulises un producentu rīcību, tomēr, pēc paša šova dalībnieku sacītā, Evelīna pārspīlē. 

Šova dalībieks Gatis situāciju raksturojis kā "drāmu", savukārt cita dalībniece - Alise Marija - pasmējusies par Evelīnas rīcību. "Es uztaisīšu video un tad jums pastāstīšu, kas bija" - nu, man tas nešķiet nedz profesionāli, nedz ētiski. Bērnudārzs!" - atklāj kāda dalībniece. 

Šova jaunpienācējs Amuna Dāvis vēl pirms iekļūšanas šovā apmeklēja bēdīgi slaveno ballīti un komentē Evelīnas izturēšanos tajā: "Es nevienā brīdī neredzēju, kad viņu [Evelīnu] kaut kā ietekmētu, ka viņai būtu jāsaka kaut kas. Es biju blakus, kad viņa teica: "Kas šis ir par s**u? Man ir jāklapē šitas ciet!" Viņa tā izturējās!"

Atgādinām, ka paši šova veidotāji Evelīnas lēmumu pamest šovu komentējuši šādi: "Producentu kompānija redz lielu potenciālu Evelīnā kā TV raidījumu vadītājā, taču viņai vēl jāiegūst pieredze, lai spētu izturēt milzīgo spriedzi un pret sevi vērstos negatīvos viedokļus. Acīmredzot viņa nebija gatava tik lielai šova popularitātei, kuru diemžēl nereti pavada arī negatīvi komentāri, portālu virsraksti un nicinoši skatītāju viedokļi."

Fotogalerija: "Gribi kļūt slavens?" dalībnieku ballīte

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu