Rīgā līdz mēneša beigām paredzēti satiksmes ierobežojumi (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļa zīmes "Uz ceļa strādā" un "Darbības virzieni"
Ceļa zīmes "Uz ceļa strādā" un "Darbības virzieni" Foto: Edgars Priedītis/LETA

Saistībā ar vācu rokgrupas "Rammstein" koncertu no vakardienas, 31. jūlija, līdz 9. augustam ierobežos transportlīdzekļu satiksmi Lucavsalā un citās vietās pilsētā, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

No 5. augusta plkst. 8 līdz 7.augusta plkst. 8 slēgs transportlīdzekļu satiksmi Lucavsalas ielā un Laivu ielā, Lucavsalā.

Savukārt 6. augustā no plkst.23 līdz 7. augusta plkst.1 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielā, posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai, savukārt no šodienas līdz 8. augusta plkst. 12 būs slēgta transportlīdzekļu piekļūšana Lucavsalas laivu piestātnei.

No 5. augusta plkst. 8. līdz 7. augusta plkst. 8 būs aizliegts apstāties un stāvēt Lucavsalas ielas un Laivu ielas, Lucavsalā, abās pusēs. No 3. augusta plkst. 6 līdz 8. augusta plkst. 12 būs aizliegts apstāties un stāvēt Lucavsalas publiskajā autostāvvietā.

No 5. augusta plkst. 20 līdz 7. augusta plkst. 1 būs aizliegts apstāties un stāvēt Mūkusalas ielas rotācijas aplī, Merķeļa ielā, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai, izņemot sabiedrisko transportu, un Pulkveža Brieža ielā, 60 metru garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu.

No 6. augusta plkst. 7 līdz 7. augusta plkst. 1 būs aizliegts apstāties un stāvēt Mūkusalas ielā, posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. Savukārt DUS "Neste" Mūkusalas ielas rotācijas aplī būs aizliegts apstāties un stāvēt 6.augustā.

Tostarp no 6. augusta plkst. 8 līdz 7. augusta plkst. 1 ir aizliegta kuģošanas līdzekļu tauvošanās un enkurošanās Mazajā Daugavā un no 6. augusta plkst. 15 līdz 7. augusta plkst. 1 slēgs kuģošanas līdzekļu satiksmi Mazajā Daugavā.

Savukārt saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas izbūves darbiem no šodienas līdz 31. augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Ozolciema ielā, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Ierobežojumi būs spēkā Ozolciema ielā pie Mežkalna ielas un Ozolciema ielas posmā no Mežkalna ielas līdz Īslīces ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielas posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu