"Entonijs nav pelnījis atvadu sezonu!" Apskatnieks atklāti par basketbolista karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijusī zvaigzne Karmelo Entonijs ir gatavs atgriezties līgā, lai aizvadītu savu atvadu sezonu, taču ietekmīgais sporta apskatnieks Stīvens A. Smits uzskata, ka basketbolists nav pelnījis atvadu sezonu, vēsta ESPN. 

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 35 gadus vecais Entonijs ir gatavs atgriezties līgā un aizvadīt savu atvadu sezonu

Ziemeļamerikas sporta medija ESPN ietekmīgais apskatnieks Stīvens A. Smits uzskata, ka basketbolists nav pelnījis aizvadīt atvadu sezonu.

"Man ir grūti to teikt, bet nedomāju, ka viņš ir pelnījis aizvadīt atvadu sezonu. Atvadu sezonas ir domātas lielām zvaigznēm, piemēram, Džordans, Karīms, Maģiskais Džonsons, Kobe, Veids, Novickis... Viņi visi bija NBA čempioni." 

Stīvens A. Smits uzskata, ka Entonijs ir lielisks basketbolists un bez šaubām iekļūs Basketbola Slavas zālē, taču NBA karjeras laikā viņš neko daudz nav sasniedzis. "Viņš ir Slavas zāles dalībnieks, jo daudz sasniedza basketbolā kopumā. Ja runa ietu tikai par NBA Slavas zāli, tad būtu jādomā. Entonijs ir trīskārtējs olimpiskais čempions un kopā ar Sirakūzas komandu triumfēja NCAA. Bet NBA karjerā viņš ne reizi nav spēlējis finālā..." 

Entonijs pagājušajā sezonā aizvadīja vien desmit spēles Hjūstonas "Rockets" sastāvā, kuru laikā vidēji spēlē guva 13,4 punktus, kā arī izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas. 

Janvārī "Rockets" aizmainīja basketbolistu uz Čikāgas "Bulls" komandu, kuras sastāvā neaizvadīja nevienu spēli un tika atbrīvots. 

NBA karjeru Entonijs sāka 2003.gadā Denveras "Nuggets" rindās, šajā komandā aizvadot septiņas ar pusi sezonas.

Entonijs NBA regulārajā čempionātā aizvadījis 1064 spēles, vidēji mačā gūstot 24 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu