Burovs: Gadiem ilgi Rīgas ielu remontiem paredzētā nauda nemākulības dēļ tērēta citiem mērķiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs
Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Gadiem ilgi Rīgas ielu remontiem paredzētā nauda nemākulības dēļ tērēta citiem mērķiem, – par šiem līdzekļiem remontētas skolas un bērnudārzi, ceturtdien paziņojis Rīgas mēra pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR), vēsta TV3 ziņas. 

"Līdzekļu apguve ir 30%. Tas nozīmē – no vienas puses, nauda ir, taču nav apgūta, tāpēc mums ir bedres. Par to runājam ar jauno departamenta direktoru [Vitāliju Reinbahu]. Galvenais organizēt plānošanu, kas nav rīkota vairākus gadus," norāda Burovs.

"Es varu pateikt, kā bijušais Īpašuma departamenta direktors es arī vienmēr dzīvoju no neapgūtiem Satiksmes departamenta līdzekļiem! Vienmēr pilsētas budžets plānojās tā, ka ir nauda, bet viņi vienalga nevar apgūt. Tāpēc par to papildu naudu remontējām skolas un bērnudārzus," piebildis Burovs, paužot cerību, ka Reinbahs beidzot viesīs kārtību.

Foto: Bedres uz Čaka ielas pārsteidz pat pieredzējušākos šoferus

Haotisko un nemākulīgo naudas pārdali novērojuši arī sabiedriski aktīvi cilvēki, piemēram, biedrības "Pilsēta cilvēkiem" pārstāvis Māris Jonovs. Biedrības pārstāvis uzsver, ka pie atbildības saucams ne tikai departaments, bet arī Rīgas domes vadība, kas klaji ignorējusi situāciju.

Jau vēstīts, ka kapacitātes trūkuma un nepareizas plānošanas dēļ Rīgas dome šogad nesāks solītā veloceļa būvi Krasta ielā. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu