Alvešs pievienojies "Sao Paulo" vienībai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais futbolists Dani Alvešs oficiāli pievienojies dzimtenes klubam "Sao Paulo", bet mēnesi iepriekš viņš atstāja Francijas granda Parīzes "Saint-Germain" (PSG) rindas.

Alvešs, kurš jaunajā klubā plāno spēlēt līdz 2022.gadam, iepriekš ar PSG pamanījās izcīnīt divas uzvaras vietējā čempionātā, kā arī reizi triumfēts valsts kausa izcīņā.

Jau iepriekš bija zināms, ka PSG ar futbolistu neturpinās sadarbību, bet tiek ziņots, ka par 36 gadus vecā Alveša pakalpojumiem interesējušies citi klubi, tostarp Mančestras "City" un Londonas "Arsenal".

"Reiz es sapņoju, ka kādreiz spēlēšu "Sao Paulo" un "Barcelona", bet tagad es piepildīju sapņa iztrūkstošo daļu," savā "Instagram" profilā ierakstu publicēja Alvešs.

Alvešs bija Brazīlijas izlases kapteinis, kas vēl pirms dažām nedēļām triumfēja Dienvidamerikas futbola izlašu turnīrā "Copa America", izcīnot savu pirmo trofeju šajā turnīrā pēdējo 12 gadu laikā. Tāpat futbolists ilgu laiku spēlēja Eiropā, pārstāvot tādus klubus kā "Barcelona" un Turīnas "Juventus".

Karjeras laikā futbolists kronēts par Spānijas, Francijas un Itālijas čempionu, tāpat viņš trīs reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā un Pasaules kausa izcīņā. Tāpat viņam pieder rekords par visvairāk izcīnītajām UEFA Superkausa trofejām (četras), bet kopumā šajā turnīrā viņš piedalījies piecas reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu